Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Kronična bolečina – fibromialgija utrujenost in bolečine

utrujenost in bolečine

Pozdravljenji sotrpini!
Pred kratkim se prvič prebrala članek o FM, in vse svoje težave, ki me pestijo že vrsto let, videla v njej. Bolečine vsepovsod, nobene energije, izvidi pa vsi vedno b.p. Osebna zdravnica mi je dala napotnico za revmatologa vendar imam datum šele čez eno leto. Potem pa sem odkrila vaš forum in se z njega veliko naučila. Vidim, da je par članic zelo aktivnih z nasveti, zato prosim za pomoč. Zanima me kakšno prehrano priporočate, kakšne vitaminske dodatke in prehranska dopolnila jemljete, ter če izvajate kakšno uspešno terapijo.
Zanima me guaifenesin protokol – kje se kupi zdravila in kako to, da se pri tem zdravljenju izloči salicilate, če pa uživaš FHES živo vodo pa se zdraviš prav z njimi? Še kakšen nasvet o TENSU.
Hvala in lep pozdrav.

Mateja

Draga Mateja, lepo pozdravljena!

Najprej se vam vljudno opravičujem, ker ste morali tako dolgo čakati na kakšen odziv. Verjetno ste v tem času že prečesali naš forum podolgem in počez in našli odgovore na vsa vparašanja.
Če ne, naj vam malo pomagam ( velja tudi za tiste, ki se morda ne znajdejo najbolje, kako lahko zelo enostavno najdejo na forumu teme, ki jih zanimajo).
Takole:
Če v zgornji modri vrstici kliknete na “Iskanje” in vtipkate “Guaifenesin”, izberete “Išči v tem forumu” ter “Vsi datumi”, vam iskalnik najde naslednje odgovore na to temo: Med njimi boste gotovo našli odgovore na vsa vprašanja v zvezi s to vsebino.
Po isti poti iščete odgovore na naslednja vprašanja.
Na vtipkano temo TENS iskalnik najde naslednje zadetke: .
Na temo prehrana pa kar toliko: Izbirajte selektivno.

Precej zanimivih izkušenj bolnikov z boleznijo lahko najdete tudi v rezultatih ankete, ki smo jo bili izvedli pred leti, vendar so še vedno aktualni – tukaj:
Če še niste pregledali vseh informacij o bolezni, ki so dostopne na spletni strani Društva za fibromialgijo, vas vabim, da nas večkrat obiščete tukaj: , kjer lahko vsebino pregledujete po delih ter v svojem tempu ( kolikor zmorete in kar vas zanima ).

Za izmenjavo osebnih izkušenj se lahko udeležite kakšnega srečanja naših samopomočnih skupin, lahko pa se brez zadržkov poslužite tudi telefonskega svetovanja.

Toliko za nocoj; upam, da vas z nizanjem informacijskega gradiva nisem preobremenila.

Uspešen spopad z boleznijo vam želim!

Veronika

Prepričala sem se, da je pomanjkanje kisika v celice glavni vzrok mijimi težavami. Med drugimi tudi bolečinam v mišice in migrenski bolečini. zasledila sem na lokalni televiziji oddajo o Germaniju, pozneje pa še prebrala na http://www.ednevnik.si/?w=REVITALIZACIJA in začela z uporabo tega dodatka.
Prvi rezultati so bili občutni že po treh dnevih.

New Report

Close