Utrujenost
Ukvarjam se z problemom utrujenosti!
Ta težava pri meni traja že nekaj časa, vendar se je ne morem znebiti! Bil sem že na pregledu za “borelijo” vendar je vse vredu.
Sem športnik zato sem pomislil da je kriva prehrana zato sem zaćel jemati tudi dodatno športno prehrano proteini, oglikovi hidrati….. vendar ni dosti boljše!
SLIŠAL SEM TUDI DA OBSTAJAJO DOLOČENI VIRZUSI, KI POVZROČAJO UTRUJENOST!!
sam sem zelo utrujen tudi, že kakšno uro po spanju zjutraj, posteljo nimam na sevanju! Zelo se mi spi v avtu, v vročini nasplošno sem utrujen kaj naj storim , prosim pomagajte mi!!!
Spoštovani Aleksander !
S problemom utrujenosti sem se srečala pred nekaj leti, upam, da sem ga uspela
tudi razrešiti. Tudi meni se je dogajalo podobno kot tebi.Različni zdravniški pregledi so pokazali,da sem drugače kar zdrava.Velikokrat sem se spraševala, kaj je z menoj narobe.
Toda brez zdravniške pomoči ni šlo. Dobro, da sem imela možnost, da sem se lahko z zdravnikom neobremenjeno pogovrila. Dejstvo je bilo, da je imela velik prispevek k utrujenosti poklicna izgorelost . Tudi brez zdravil ni šlo. Predvsem pa
sem začela s telesno aktivnostjo ( hoja, tek, telovadba, ples itd,). oz. sem morala spremeniti način življenja .Predvsem pa sem poskušala kljub problemom, bolj optimistično gledati na svet.
Zaenkrat je pomagalo.
Vedeti pa moraš, da je vse skupaj trajalo kar nekaj let.
Maruša