Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Družinska medicina utrujenost

utrujenost

Spoštovani !
Mož ima težave z utrujenostjo. Dela s strankami, je zastopnik na terenu. Po službi zaspi tudi sredi dneva ob TV. Včasih čuti mravljince v rokah, pa tudi kot če ne bi čutil svojih rok, noge čuti pa kot nestabilne (kot hrenovke je dejal). Je v skupini (6 ljudi), ki so popolnoma nezadovoljni s svojim šefom in nimajo dela. Sama predvidevam, da je vzrok služba, ampak pomagati mu ne morem. Slabo se počuti in mi reče: “Danes pa nisem zaslužil niti za malico.” Iz dneva v dan je slabše. Osebna zdravnica mu je dala nekaj bolniške in napotnico za psihiatra. Šla sem z njim. Mož je tablete odklonil. Poskuša s športom. Toda sedaj mu ni niti do tega. Pravi, da je brez volje. Težko mu je in ne vem kako naj mu pomagam.
Tudi sama sem obremenjena v službi. Imava še hčerko najstnico, ki naju potrebuje. S časom pa sva vedno “na kratko”. Energijo poskuša posvetiti njej.

Imate kakšen nasvet za naju ali nas?
Lepo pozdravljeni.

Spoštovani!

Zgolj s športom ne bo rešil. To je samo umik. Kako pa spolno funkcionira. Vse to kaže na resno depresijo, ki jo mora nujno zdraviti z zdravili, saj drugače ne bo mogel ustrezno ukrepati glede težav s službo.

Lep pozdrav!

Janko Kersnik

Pregovor: "Eno jabolko na dan podi zdravnika stran."

New Report

Close