utrujenost
Pozdravljena Simy1…
danes mi ni OK dan, vse mi gre na živce, tečna sem,….spala pa sem dobro, če gledam prejšnji teden, je ta OK za spanje. Mogoče me malo “zafrkava”, ko “vzamem” injekcijo in je drugi dan pač slabši…kaj vem, ali je to vreme, ali kaj drugega…
No, v četrtek imam torej izpit in zamisli, ob 18.00 uri! Ja, imam izpit Posebni upravni postopki. Pred tednom dni sem ga “zružila” v MB in sedaj moram v Ljubljano. Grem pa z vlakom, tako da si lahko še malo preberem snov. Upam, da bo sedaj šlo…čeprav, hmmm učenje……ni mi več najbolj…. Veš, sem se kr spremenila, odkar vem za diagnozo…Pa saj bo…počasi……
Bodi mi lepo in upam, da te današnji dan ni preveč “iz tira spravil”
Anita
OJLa kako smo danes.Jaz sem malo bolje drugač pa tudi zame so bili slabi dnevi.Kar neki.Pa še polna luna je bla ha ha
Danes ti pa želim vse naj pri izpitu.
Joj jaz nikakor ne bi bila več za učenje je že predolgo od šole.No sicer nisem tok stara hmm 32 .Človek se poleni.Pa še lepo vreme je dones tko da ti bo dalo polno energije.
LEP DAN POLNO USPEHA ČAW
SIMY
Ojla Simy,
hmm, ko ne vem, kako bo izpit….Veš včasih imam full dober občutek, pa je katastrofa, včasih pa presenetim sama sebe,……No kar se tiče učenja in tvojih let, naj ti povem, da sem tudi jaz stara 32….in da mi je full full žal, da nisem bila prej “dovolj pametna” in naredila neko šolo, ko sem bila še brez naraščaja, službe in “te bolezni”. Ja, vreme pa je bilo včeraj full full ok. Mi je kr malo žal, da nisem mogla na srečanje….no saj upam, da jih bo še….pa da se bomo spoznale….
No od včerajšnjega vremena je le malo ostalo, se danes kr celo popoldne že “hladimo” pod dežjem. Bi lahko bilo malo poletja prosim?!?! No, ne rabim 35 stopinj, vsaj 25 do 30…..(ha,ha,ha)
Kam greš letos na dopust? Jaz menda nikamor…še nimam nič rezervirano, niti nisem nič kaj gledala. Me je ta MS na začetku leta preveč s “tira spravila”….
Lepo se imej in se kaj oglasi,
Anita
ojla .A to misliš na srečanje 19-ega.
Včeraj smo bli v zoo v lj.Bilo je zelo vroče in težavno.Bilo kar zanimivo sploh ko smo gledali kako nahranijo živali.Seveda nas je proti koncu pregnal dež tko, da smo po avtocesti vsi vozili 40 na uro.Ja res huda nevihta.
Na dopust verjetno ne grem tud denarja ni veliko tko da letos ne bo nič.
Drugače sem bila pa lansko leto v Ankaranu.Naši apartmaji.
Šola sem naredila samo srednjo ekonomsko potem sem pa zažurala pa nisem šla naprej.Tudi meni je bilo žal.
Zelo dolgočasen dan danes joj včasih je res kar neki.No sam da ni dežja to je že nekaj.Ha ha
V glavnem uživaj in bodi lepo
čaw
simy
Pozdravljena,
pa je že skoraj konec te nedelje in jutri spet v službo. Kaj hočemo, vse lepo hitro mine, kajne? Danes pa je bila vročina, me je full speklo po nogah. No, hvala bogu, ker sem bila bela kot sir, tako da sedaj če ne drugega, je vsaj izgled nog boljši (hahaha).
Včeraj pa ravno nisem imela OK dneva, kr se mi je nekaj jokalo, kaj vem kaj je to bilo….Upam, da bo takšnih dni vsemanj….niso nič kaj prijetni.
Izpit je bil težek, pa vseeno upam, da sem ga naredila. Res, da si lahko malo odpočijem od teh knjig in da lahko preberem še kakšno, ki me bolj interesira, npr. kakšno od Coelho-a….
Kaj pa ti, rada bereš, rešuješ križanke, ali kaj drugega?
Lepo se imej in se kaj oglasi…
Anita
hay Anita tudi meni se večkrat joka pa sploh ne vem zakaj.Jaz itak mam tablete za depresijo pa vseeno večkrat padem v jok.Kaj pa vem zakaj .Sam pomoje pač živlenje ni tako kot sem si ga želela pa me podzavestno žre.Kaj čmo še kaj hujšega je na tem svetu.
Tudi jaz rada berem sam bol romane.Al pa kašna učila zanimiva.Coelho pa sploh ne poznam, kaj pa piše sploh.
Tudi jaz sem bela ko sneg.Rada grem v solarij sam trenutno sem v krizi z denarjem pa žal ne grem.
Tamal je izdelal 4 razred, sicer je dober sam da je konec.To me tudi ful potre.Sploh se noče učit.Včasih sem ful utrujena, da mu komaj pomagam.Sam pomoje bolj psihično, ker ga komaj pripravim, da se uči pa nalogo nardi grrrr.
No bomo vidli kaj nam bo še življenje prineslo. Upam ,da kaj lepega.
Lepo se mej pa polno optimizma.
Simy
Ojla,
malo sem “zaspala” kajne, oprosti, da nisem takoj odgovorila. Veš, včeraj pa sem bila tako “na tleh”, da sem komaj prilezla iz službe. Sem si dala injekcijo v ponedeljek zvečer, potem sem vstala ob 4.30, ker je šla hčerka na morje in potem seveda nisem zaspala nazaj. V službo sem odšla kot da bi me nosila luna in sem vzdržala le do 12.00. Naredila sem kar je bilo nujno, potem pa šla domov spat. Danes je mnogo bolje! Resda se mi zdi, da “mi” potrebujemo veeeelikooo počitka. In ti? Kako si kaj? Upam, da je tvoja utrujenost vsaj malo popustila in da se imaš, kolikor se pač da, prijetno. Sedaj sem v staležu, drugi teden pa tako pričnem z letnim dopustom… tako da si bom odpočila. Sem pa dobila iz ZZZS, da moram dopolniti prošnjo za invalidsko. Pa sem, ker jaz tako grdo pišem prosila prijateljico, da mi bo izpolnila….
Bodi lepo in veliko sončka,
Anita
Hay.Tudi jaz malo zabušavam a ne.Ma tok se dolgočasim pa fuuul je vroče.Ker je taka vročina je obupno.Drugače pa vse po starem.Utrujena sem pa včasih fuuul drugič sem pa ful dobra,Kaj čmo bo že bol ha ha.
Pa še internet me je neki zajebaval pa sin je skoz gor saj veš kako je to in težko dobim šanse, da grem mal gor.A maš mogoče msn?
Trenutno berem od James Petteersona.Bomo vidli če je zanimiva.
Mej se lepo!!!!
Vrooooč pozdrav. Saj tudi jaz težko pridem do računalnika, ampak sedaj je hčerka na morju, pa je dosti lažje. Ja, vročina, vročina, to je za znoret. Sicer pa sem bila danes po dolgem času, mislim da več kot leto dni, v solariju za 5 min in moram reči, da je bilo OK. Moram malo barve dobit, ne morem bit kot sir…….Veš prej sem bila nonstop v solariju, tako da mi je ta bela barva res uf….Drugače pa je vse po starem, edina sreča je,da imam dopust, se bom malo odpočila. Imam MSN. Naslov ti bom napisala na zasebno sporočilo pri MS Forumu, prav? Lepo se imej, uživaj, sonči se….Bodi lepo
Anita
Ojla,….lep sončen pozdrav. Ja, se že dela zoper ta vročina, ampak sedaj še gre, ker se je pred tem precej ohladilo. Danes sem bila spet v solariju, pa glavo sem si oprala, tako da sem kot nova. Na morje ne grem. Sem si aprila kupila avto, pa mi ne gre “ven” z denarjem, tako da letos ne bo nič. Si pogledala na ZS na forumu, sem ti poslala MSN naslov. No, sedaj pa grem malo TV gledat, pa bo minil dan. Mi je dolgčas, ker je hčerka na morju in se vrne šele konec tedna. Bodi lepo in se kaj tipkava.
Anita