Najdi forum

Utrujenost

Kakšnih 14 dni opažam ,da sem nenormalno utrujena.Stara sem 28 let in nimam napornega življenja,nisem niti pod stresom,delam le 20ur na teden.
Nasplošno sem dobre volje ,vendar me je začela skrbeti ta moja utrujenost.Popoldan,ko hočem gledat televizijo in se vležem v posteljo,je ne morem gledati.Oči mi grejo same skupaj in čeprav se zelo trudim , da ne bi zaspala mi to ne uspe.Vedno zadremam za kakšnih 20 minut.
Opazila sem še ,da postanem rdeča v obraz ob vsakem majhnem naporu,čisto potna po celem telesu in srce mi premočno razbija.To se mi dogaja zadnji mesec ali dva.Drugače imam normalno telesno težo -60kg,visoka pa sem 170cm.
Sicer se ne ukvarjam s športom ,a to se mi še ni nikoli dogajao.
Kaj je vzrok vsemu temu?
Vsakodnevno jem tudi tablete MUltipac,da pridobim vse vitamine.Nasplošno vseeno pojem veliko sadja in zelenjave in se zdravo prehranjujem.Ne pijem alkohola,kave in ne kadim.
Upam,da mi bo kdo obrazložu,zakaj se mi to dogaja.
Hvala!

Ali ste že kontrolirali ščitnične hormone?

Več o utrujenosti pa tukaj:

Srečno!

pozdravljena

Moja sestrična je kaka dva meseca, ker je hotela shujšati, pojedla veliko sadja vsak dan. Kaj mislite da se je zgodilo? Na nek način je zbolela, dvignil se ji je fruktozni sladkor, zanimivo.
Jaz na primer imam preveč vit. A in selena, ker pojem veliko enolične zelenjave, tudi to ni zdravo. Glejte da ne pretiravate z dodajanjem vitamimov in enolične hrane predolgo, ker tudi to škoduje.

LP

Graciela

Lep pozdrav !
Ščitnica je vzrok mnogim tegobam. Sama sem imela težave že ,ko je
bila ščitnica v evtirotični fazi in dodajanje hormonov ni bilo potrebno.
Zanimivo pa se mi zdi ,kako ste Graciela ugotovili presežek A vitamina
in selena. Je to sklepanje na osnovi prehrane ali so to zaključki neke
merljive analize. Prosim, napišite kaj več o tem. Ko sem tovrstno zadevo
morebitnega primanjkljaja ali presežka vitaminov omenila svoji zdravnici-krvna analiza ali kaj , sem dobila odgovor , da se to opravi izključno v neke
znanstvene namene. Za navadne smrtnike torej ni mogoče ?
Hvala za odgovor vsem , ki mi boste namenili nekaj časa.

Si mogoče noseča? Tako sem se jaz počutila prve dva meseca nosečnosti.
lp Lara

V mesecu novembru 2006 sem doživela kratkotrajni kolaps, ki ga je pozvročila bolečina v levem rebernem loku oz. v predelu pod dojko. Takrat se je bolečina širila tudi v zgornji del pljuč. Ta bolečina je prisotna še danes, v občasni lažji obliki. Uz abdomna kakor tudi krvni izvidi so bili v mejah normale. Od takrat sem bolj utrujena, zadihana. Včasih komaj pridem peš domov. Tudi hoja po stopnicah mi včasih dela težave. Prej težav v takšni obliki nisem poznala.
Že v naprej se vam najlepše zahvaljujem za odgovor in vas lepo pozdravljem

New Report

Close