Najdi forum

utrujenost

Zdravo. Imam vprašanje. Dan za dnem se počutim zelo utrujeno in veliko spim, včasih padem tudi skupaj to naj bi bilo zaradi nizkega krvnega pritiska. Velikokrat imam tudi prebavne motnje in res ne vem kaj je z mano narobe. Tako slobo počutje traja že dlje časa, tu na forumu sem zasledil o kandidi in me zanima če jo imajo lahko tudi moški in ali naj bi zaradi tega šel k zdravniku, saj prvič slišim za to. Zdravniki so mi rekli samo da imam kronično utrujenost niso pa pripričani. Seveda pa zaradi slabega počutja zgubljam voljo do vseh stvari in nevem kako bo to šlo naprej. Prosim za vaš odgovor in se vnaprej zahvaljujem

Kandida žal ne izbira med spoli! 😀 In zdravniki so kar precej pogosto “ne prepričani” v kaj in tudi dostikrat ugibajo. Ti PADEŠ SKUPAJ in to “naj bi bilo” zaradi nizkega pritiska? Upam, da ti tega ni rekel kakšen zdravnik, ker bi bilo to že res too much .. Pa ti je sploh kdo izmeril pritisk? Za to sploh ne rabiš k zdravniku, ti kar v lekarni naredijo.

Povedal si žal premalo. Kakšne prebavne motnje? Veliko precej smrdečih vetrov? Imaš mrzle in potne roke ter noge? Ti piska v ušesih? Te bolijo mišice, še posebej vratne in kolki? Imaš konstantno belo obložen jezik in zadah iz ust?

Ja zdravniki so rekli da padam skupaj zaradi nizkega pritiska sicer se mi pa veliko vrti. Pritisk so mi zmerili pa mam enkrat majhnega drugic je uredu. Imam pa dirsko velikokrat, zato jemljem tudi Linex, vetrov nimam, včasih mam napihnjen tribuh in mi je kar dostikrat slabo. Mi pa kar dostikrat piska v ušesih, kar zna biti moteče, mišice me ravno ne bolijo razn vratnih, mam pa zato zelo slabo splošno počutje, in res nevem kaj je z mano narobe ali se bom tako počutil celo življenje in potem se vprašam ali je to sploh vredno prenašat res no. Mam pa tudi belo obložen jezik zadaha pa niti nimam. Veliko sem tudi zaspan, in včasih se mi zdi da sred belega dneva sanjam, in tudi z koncentracijo imam malo problema. Upam da bo to kaj bolj pomagalo.

Hja, to bi lahko bila kandida, prepričati pa se boš seveda moral sam. Meni je sicer bioenergetik, ki mi je povedal, da sem kronično utrujen zaradi kandidiaze, tudi dejal, da pritisk pada izmenično, nekaj časa je normalen, pa pol pade in je spet normalen. V kakšni periodi pa pada, pa ne vem. Jaz sem si takrat predstavljal zelo kratko periodo. Drugače pa je pri meni bilo piskanje v ušesih, belo obložen jezik (sicer znak za bolana prebavila v kakršnem koli smislu), bolečine v kolkih in vratnih mišicah, težka koncentracija, splošna nezainteresiranost, zaspanost večkrat čez dan, vlažne, a hladne roke in noge, bledost …

Obstajajo tudi eni testi za kandidiazo, o tem so drugi dosti pisali, malce pobrskaj. Če boš še šel kaj k zdravniku in te bo dal na pregled krvi, ga poprosi, da naj ti da naredit še test za prenizek krvni sladkor, ker tega po defaultu ne delajo. Če imaš res zelo nizkega, boš hitro vedel, pri čem si. Ali pa obišči tega bioenergetika, to je g. Štefan Titan iz Tišine pri Murski soboti. Ima licenco kot alternativec in meni še danes ni žal tistih parih jurjev.

Pozdravljen!

Kaj pa preobčutljivost na gluten? Imela sem podobne težave (driske, napihnjen trebuh, glavoboli, utrujenost,…), dokler mi niso odkrili celiakije.

Lep pozdrav, špela

New Report

Close