Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Utrogestan – oralno ali vaginalno?

Utrogestan – oralno ali vaginalno?

Punce, kateri Utrogestan ve uporabljate vaginalno? Sem dala v priponko slikco, saj smo ugotovili, da se enega lahko jemlje samo oralno, drugega pa tako oralno kot tudi vaginalno. Roza škatlica naj bi bila samo za oralno uporabo, oranžna pa za oralno in vaginalno. Pušenjak je menda enkrat napisal, da če je samo za oralno uporabo, da potem vaginalno nima učinka. Jaz sem si pa tega roza, ki naj bi bil samo za oralno uporabo, vstavljala vaginalno. Je sploh imel učinek??? A v MB dobite roza škatlice?

Uh, prevelika slikca je in en gre v priponko :(. V glavnem, na roza škatlici piše, da je notri 30 Stück zum Einnehmen (= za oralno uporabo), na oranžni pa po češko 30 kapsul za oralno in vaginalno uporabo.

Jaz sem imela vedno roza škatlice (dobila v Lj) in je za vaginalno in oralno. Če že daješ oralno, je fino, da si daš bukalno, to je med ličnico in dlesen in počakaš, da se raztopi.

V Mb dajejo sedaj Dabroston. Meni je bil zakon, ker si nisem rabila v nožnico dajat! 🙂

Ojla,
tule najdla angleško varianto, če ti kaj pomaga: http://www.drugsfort.com/women-health/utrogestan.html.
Pa srečno.

New Report

Close