Najdi forum

Pozdravljeni!

Zanima me Vaše mnenje glede sledečega.

Stara sem 30 let,operirana sem bila za hernijo L4-L5,leta 2010.Leta 2011 sem se na srečo izognila še eni operaciji,zaradi pareze.Magnet je pokazal neke zarastline na nivoju L5-S1.
Vsi priporočajo kolesarjenje,hoja itd…Kar me zanima je prav v zvezi s tem,zakaj me zadnje čase,ko kolesarim in hodim začne ponavadi drugi dan boleti vzdolž leve noge in zadnjice?Ali mogoče preveč obremenjujem hrbet?Križ me nikoli ne boli in me tudi pred operacijo ni,problem je leva noga.Bolečine so različne od zbadanja po nogi,občutek kot bi me tresla elektrika,do utrujenosti noge.Kar se tiče kolesarjenja in hoje naj bi to pomagalo in prej nisem imela nikoli tažav,tudi po operaciji ne,zato ne razumem kaj je vzrok?S kolesarjenjem in hojo ne pretiravam in tudi hodim kar redno.In kakšna je možnost,da se izognem še eni operaciji,glede na opisane težave?Včasih sem brez težav,ko pa se pojavijo trajajo nekaj dni in si niti na nogo ne upam stopiti zaradi bolečin,vendar samo vzdolž zadnjice in noge,ne pa tudi križ.

Upam,da mi boste odgovorili in za Vaš odgovor se Vam najlepše zahvaljujem!

Težko je ugotoviti natančno, kje bi bil vzrok, verjetno pa gre za napačno sodelovanje določenih mišic, ki lahko povzročajo draženje živčne korenine.
Oglasite se na pregled, z manualno terapijo vam bomo lahko pomagali.

Lep pozdrav,

*** Sergej Fedorov, dr. med., spec. nevrolog, spec. manualne medicine *** Ordinacije manualne medicine MO-GY: Trzin, dr. Andrej Kotov, T: 01/561 25 21 I Maribor, dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 02/470 24 13 I Nova Gorica, dr. Genadij Filipov, dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Koper (Ambulanta Zdravje): dr. Arkadij Januškevič, dr. Dimitrij Gaidukevich T: 05/300 23 77 I Murska Sobota (Tišina, medicinski center Živa v parku), dr. Sergej Fedorov, dr. Vladimir Fedorov T: 040 804 286 Celje I (Medicinski center Ludvigdental), dr. Roman Burdeniuk, T: 040 866 456 I Novo mesto (Očesni center Preskar), dr. Vasilij Banin, T: 040 56 56 65 I Brezplačna telefonska številka: 080 12 03 I https://www.mo-gy.si *** V kolikor boste prišli k nam na pregled, vas prosimo, da s seboj prinesete natisnjena vaša vprašanja in naše odgovore. Odgovori preko foruma ne morejo nadomestiti kliničnega pregleda. ***

New Report

Close