Ustvarjalka, sonce rumeno in drugi …nadaljevanje
Sonce rumeno, uspelo mi je nekaj uredit, a ne še vse. Ugotovila pa sem, da letošnjih čestitk ni nikjer pofotkanih:( Ali sem jih pozabila ali pa so v službenem računalniku – to bom pa jutri lahko preverila.
Dajem na ogled nekaj čestitk, so pa moje, od sina in od dveh prijateljic – mo to ponavadi skupaj delamo. Mojih je najmanj zato, ker sem vedno zadolžena za izdelavo vsaj 200 čestitk za službo in te so ponavadi vse na enak način. Za domače pa zmanjka in me nadomesti mali:)
Hvala, hvala:)
Res mi je žal, da letošnjih nimam poslikanih … mogoče bom pa šla k tistim, ki sem ji jih poslala in prosila, da pofotkam:))))
Delimo zato, ker je končni rezultat tako odvisen od posameznika:)
Saj veš, v šoli tudi vsi rišejo enako sliko, z enako tehniko, … pa so končni rezultati različni:)
Sem se odločila, da bom sedaj vse kar bom delala slikala “po korakih”. Samo še ne vem, kdaj bom kaj delala, če skoz klele pred ekranom visim:)))
No, saj sem bila na sončku tudi:)
Uf punce krasni izdelki.Jaz bi se tudi rada naučila kvačkat-če ne prej,ko bom v penziji… imam doma sicer ABC kvačkanja,samo kaj ,ko je zame čistega laika glede kvačkanja ve prekomplicirano. Zato pa kar dosti vezem in šivam,pletem veliko manj kot sem včasih. Samo kaj,ko vse oz.veliko podarim in prej nič ne poslikam :-(… se bom poboljšala…
Punce, super ste. Že iz tehle linkov se vidi, kakšna lepa in predvsem uporabna stran bo nastala, ko bo vse združeno v eni bazi.
Seveda sem morala tudi sama poiskusiti, kako deluje ta zadeva z “mojim albumom” za začetek sem dodala samo slikico pikapolonc, ki sem jih delala letos za novoletna darilca.
Naj dodam še to, da je imela vsaka pikapolonica svoje ime (Mici, Rozi, Cilka…) in kartonček na katerem je pisalo (npr. Ime mi je Cilka. Prihajam iz družine pikapolonic, ki prinašamo srečo. Tu sem zato, da jo prinesem tudi tebi.)
Lep pozdrav, Andreja