Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! ustvariti koledar

ustvariti koledar

Vem, to je bolj tema za začetek leta :)) pa vendarle.
Kakšna stran, kjer bi se dalo ustvariti koledar v smislu, da so vsebovani dnevi, zraven še kak prostorček za kaj dopisat? Hvala

Mi smo za novo leto na šeleshamer prilepili fotografije, nekako tako, kot se stvari v letu dogajajo. Januarja praznuje moja tavelika roj.dan in je tam njena fotografija, februarja pust…. Spodaj pa smo prilepili A4 list vodoravno, na katerem so bili dnevi (zraven veliko prostora), ki smo ga naredili na excellu. Z malo potrpežljivosti se je stvar zelo dobro obnesla. Ko je bilo končano, sem nesla vse skupaj, da so mi zvezali z vitico, saj stane samo 180 sit. Kot novoletno darilo je poželo veliko veselja.
Za naslednje leto imam v planu “črnobelo tehniko”. Narisani dogodki s svinčnikom. Kako se bo izšlo, bom pa še videla.
Veliko idej ti želim!

Mi smo v razredu delali takšne koledarje in sicer stenske. V wordovem clipartu (na webu so slike, če se povežeš na net in greš v njihovo clipartgallery) imaš kar nekaj oblik teh koledarjev. Jaz sem jih potem shranila in popravila angleška imena mesecev v slovenska.
Na pol strani risalnega lista smo nato narisali nekaj lepega, nekaj uporabnega skozi celo leto in nato sem to zvezala. Ker smo imeli še učno temo koledar, orientacija po koledarju,… je vsak učenec za sebe pobarval okence za tisti datum, ki je pomemben za njihovo družino.

Lp.

New Report

Close