Najdi forum

USTA

LEPO POZDRAVLJENI!
MENE ZANIMA KOLIKO PRI VAS STANE POVEČANJE USTNIC IN S ČIM JIH POVEČATE?
HVALA!!!!!!!

Pozdravljeni

Ustnice pri nas najraje povečamo z vbrizganjem lastne maščobe odvzete s primernega mesta.
Lahko jih povečamo tudi z vbizganjwm farmacevtsko pripravljenih polnil kot na primer hialuronsko kislino Cena posega je odvisna od metode lipofiling stane okoli 140 tisoč sit. Pri vbrizaganju farmacevtskih polnil je treba k posegu prišteti še ceno polnila. Sam poseg staen med 40 in 80 tisoč sit.

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni!

Slišala sem že za Aquagen, ki zdrži nekaj let, pa Puragen, za 8 mesecev. Ampak o polnjenju ustnic z lastno maščobo pa vem zelo malo. Če sem prav razumela, se cena giblje od 40.000 – 80.000? Od česa pa je odvisno, ali je 40.000 ali 80.000? Je to “permanentno” povečanje? Je treba priti večkrat ali se opravi poseg v enem delu? In, še tole: glede na vaše izkušnje me zanima, kakšna je “kakovost” v primerjavi z dopolnili, kot je recimo Aquagen?

Najlepša hvala za odgovore in lep pozdrav,

Nuša

Pozdravljeni

Puragen polnilo na osnovi hialuronske kisline stane učinkuje približno 6 do 8 mesecev cena 1 ml z vbrizganjem je 70 tisoč sit.
Trajno polnilo Aquamid : cena 1ml z vbrizganjem je 450 evrov oz 108 tisoč sit.
pri aquamido moramo biti previdni kar ga je zelo težko odstraniti če smo ga vbirzgali preveč zado g araje postopoma dopolnimo. običajno je potrebna prvo injiciranje dopolniti do želenega učinka čez nekaj tednov. Učinek je nato trajen
Pri vbrizganju lasten maščobe je poseg bolj zapeten ker moramo maščobo vzeri nekje drugej s telesa. običajno preživi do tretjina prenešenih maščobnih celic tako da je potrebno poseg ponavlajti do željenega zučinka ( običajno 2 ali trikrat.

Lep pozdrav

Aleš

Pozdravljeni!

Prebrala in izvedela sem od dveh kirurgov, pri katerih sem se zanimala za Aquagen, da je že res trajen – trajno ostane v telesu….Ampak učinek, torej efekt v ustnicah, kamor ga vbrizgamo, pa ni trajen ampak začasen, torej do 5let….Se že kaj ve, kakšne bi lahko bile posledice Aquamida, saj le-ta trajno ostaja v telesu?

*hvala*

Pozdravljeni

Aquamid je trajno polnilo ki je sestavljeno iz 97,5 % vode ki se s časom izmnejuje s telesno vod. Ostanek so molekule snovi ki to vodo zadržujejo na željenjem mestu. Iz te snovi že desetletja izdelujejo kirurške šive in je v telesu zelo nevtralna…
več info dobite na strani:

Lep pozdrav

Aleš

Najlepša hvala za odgovor in lep pozdrav:-)

New Report

Close