Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Uspešnost postopka z zamrznjenčki

Uspešnost postopka z zamrznjenčki

Pozdravljene,

mene pa zanima, kolikim je uspelo zanositi v postopku z zamrznjenčki?
Dr. Reš je rekel, da je velika manjša verjetnost kot pri svežih zarodkih.
Hvala za odgovore.
Stara sva 33 let, še brez otrok, nepojasnjeno neplodna, oba popolnoma zdrava, a popolnoma nesrečna. Za nama 1 neuspešen IVF, čakajo naju zamrznjenčki.

Draga Mojca,da te potolažim,jaz sem zanosila z zamrznjenčkom in bila sem brez podpore,sedaj sem v 6 tednu in upam na najboljše.SREČNO!

Jaz sem tudi zanosila z zamrznjenčkom, dva meseca po neuspešnem ET svežih zarodkov, v spontanem postopku. Si mislim, da so tile še posebej trmasti, ko so že toliko dali skozi, preden so se ugnezdili pri nas.
Srečno!

Mi imamo doma triinpolletnega zamrznjenčka. Iz istega postopka sem še enkrat zanosila s štiri leta zamrznjenim zarodkom, vendar sem žal prezgodaj rodila. Sedaj se podajam v nov stimulirani postopek in mi je seveda zelo žal, da nimam iz prvega postopka nobenega zamrznjenega borca/borke več. Po mojih izkušnjah so prav zamrznjenčki zakon!!!

Pozdravljena,sem v 24 tednu z zamrznjenčkom pravijo ,da so bolj trdoživi no pa saj je res kaj vse morajo prestati najprej oploditev potem zamrzovanje kasneje odmrzovanje ,obstati v maternici ja pravi junaki so tako ,da kar pogumnno zmagi naproti lp.

Imela sem kar nekaj ET-jev in tri uspešne, od tega so bili 2x zamrznjenčki, tako da mislim, da so kar borci.

lp
škratek

Pri nama se niso obnesli (svež zarodek pa 1x). Imela sem 8 eskimov, in pri 3. transferju so nam ostali še 4, pa se trije niso dobro odmrznili.. in so vstavili le 1.

Kaj je normalno, da po ETju zamrznjenčkov sploh ne bolijo prsi? V treh postopkih s svežimi zarodki so me namreč vedno.
Sicer pa jaz mislim, da v povprečju morda res manjša verjetnost, da se zamrznjenčki primejo, ampak kdo pa pravi, da nisi ravno ti tista, ki pride v tist procent uspešnih?:)

Hmm, za prsi ne bi rekla… Jaz sem imela v obeh primerih boleče. Tako pri ET svežega zarodka, kot tudi pri eskimčku. V bistvu sem imela obakrat vse simptome enake, s tem, da je pri svežem zarodku prišla tečka, z eskimčkom (vstavila 2) pa sem v 10t. Tako da tudi jaz mislim, da so borci!

Pozdravljene!

Imamo enega zamrznjenčka in me zanima kako sploh poteka postopek z zamrznjenčki.

Lep pozdrav.

a.c.

Jaz sem v MB in sem imela postopek brez stimulacije. Ko sem (3 mesece po 1. ET-ju) dobila M , sem poklicala. Naročili so me na UZ, nato pa določili datum ET.

Jaz sem pa v LJ. 1. dan cilusa sem se naročila, sedmi dan šla tja, sem imela postopek s stimulacijo, tako da so mi dal malck gonala (1 ampulo) in potem sem vsake 2 dni oziroma vsak dan hodila tja na UZ in dala kri za estradiol. ko je bil folikel skoraj 18 in estradiol nad 40 sem dobila polovico stop inekcije (to je trajal dober teden), čez en teden pa ET.

Naš zarznjenček je star 4 mesece.
Od svežih zarodkov pa žal v 4 pskusih ni bilo sreče. Saj tudi nekaj zamrznjenčkov ni imelo sreče, ampak zadnji je bil pa pravi in sedaj sladko spi zraven mene.
Veliko sreče!!!!!!!!!!!!!

New Report

Close