Najdi forum

USPEŠEN IVF MB

Cici, zakaj ti je napisal rizicno nosecnost?? Ker eni pravijo, da ze samo zaradi IVF bi naj blo rizicno. Drugi pa da je to ista nosecnost kot vsaka druga. Nikakor nebi zelela skodovati svoji pikici, si pa ne predstavljam bit doma, ce to ni potrebno.

Jaz sem zadnja dva tedna na bolniški, za naprej pa ne vem. Prej sem koristila dopust in ure, kaki dan pa sem šla v službo. Trenutno sem na B, zaradi narave mojega dela, dosti sem zunaj, pa stresno fejst.. Za naprej pa ne vem kak bo.. Je pa moja G mnenja, da je tudi po IVF nosečnost čisto normalna nosečnost in samo zaradi tega ni rizična.

že zaradi postopka, malo se boji za maternični vrat � delama lahko vsakič uz �
ce pride res do zapletov gre hitreje, ker mam kr skos napotnico za bolnico �

ni mi pa nic vse je normalno, enaka nosecnost kot ostale za enkrat.. ☺️
edin za maternični vrat pa res ni bil ziher a bo potrebna cirklaža ali ne
ker sem imela, kr velik postopkov okol maternicnega vratu in maternice je bil tudi maternični vrat pregrajen da je zgledalo, kot da sta 2
na naslednjem pregledu 30.11 bo povedal kk se drži in če bo potrebno šivat, da nebi maternični vrat začel popuščat..

Hvala vam punce za nasvete. Se bom pogovorila v torek z G ko bom sla k njem kaj in kako. Vprasala sem tudi Pusenjaka na forumu, bom vidla kaj mi bo odpisal.
Uzivajte nosecke �.

jaz bom tudi doma še cel december, potem pa bom vidla, pomoje gre delat, ker se moje slabosti umirjajo že.
Kdaj imate roke? O imenih ste že razmišljale?
Mi imamo 12.6.2016, imena pa tudi sva že izbrala in to na tak način, da sem iz neta sprintala vsa možna imena in sva potem en in drug podčrtala kaj nama je všeč in tisto ime, ki se je pojavili pri obeh sva izbrala potem.

Ja, sem hotla en seznam nardit. Torej:

Tinkara 12.6.2016
Lacrima 11.6.2016
Cicibella? ( fantek )
Magnetka?
Sonček ?

Imena že imava, imam pa eno težavo… Imam možnost kupit ful poceni vozek ki si ga želim, skoraj za pol cene od novega.. Ful ohranjen, čist.. Brez napakic. Vem da je še zgodaj, ampak se bojim da čez kaki mesec bo že prodan.. In zdaj ne vem, a bi reskirala in ga kupila že zdaj, ali pač počakam pa kar bo pa bo…

Js mam rok 29.5 � po nuhalni
lacrima kupi, boljše, da kupiš kot da ti bo pol žal da nisi �
js sem ze tudi, kupla par stvari� ��

mmm za punčko sva mela 100% izbrano za fantka pa še ne veva čisto, se je težje odločit �
kaka imena pa mate izbrana, če ni skrivnost? �

jaz tudi imam že nagledano nekaj stvari, ne vem po nuhalni bom kupila stvari. Lacrime če je tako kar kupi, jaz menim, da če kupiš nevtralno barvo lahko oba voziš v njem.
Jza že imam imena ja LUKA ali LUCIJA.

ja sej sem že klicala prodajalko, moj je tudi za, tako da v torek nuhalno pa v sredo še ginekologinjo, v četrtek ali pa petek pa po najlepši voziček 🙂 če bo seveda na pregledih vse vredu…

Ime zaenkrat Sara in Žan ali pa Staš.

Kaj pa ve, boste vozek, lupinico in te prehodne zadeve kupovale novo, ali rabljeno?

Še statistika:

Cicibella 29.5.2016 ( fantek )
Lacrima 11.6.2016
Tinkara 12.6.2016
Magnetka? (fantek?)
Sonček ?

joj kk lepa imena sta izbrale �
Lucija je bla tudi na mojem seznamu �
Če bi mi2 mela punčko bi bla Anika �
za fantka pa nama je všeč Nik, Mark, Valentin, Rene � sam se je težko odločit
lacrima seveda bo vse ok , pol pa se boš lahko navajala na voziček doma �

aja mi2 bova kupla novo ampak cev kompletek tk da vse skupi pride 500 evrov �

kaj pa otroške sobice? jaz imam pobožne želje, da bi fižolčka navajala od samega začetka v svoji sobici.. tule gledam imajo čudovite sobe, je pa ta trgovina tudi nam blizu Grazu:

http://issuu.com/babyone/docs/210x210_m__belkatalog_internet?e=2874331/30821323

ja lepa imena, meni je tudi lepo ANA samo ima soseda tukaj ANO, pa smo potem umaknili to. Jaz bom voziček kupila enkrat po novem letu, če bo vse ok na nuhalni seveda. Sobica je pri meni tako, da je že opremljena, ker imava nove omare not, ko sva renovirala zgornji štok hiše, tako da samo previjalno kupim ni kinderpet. Previjalno bom dala delat po naročilu, da bo malo večja in na vsaki strani si želim imeti še prostor za pleničke, kreme in te zadeve. Kinderpet pa bom kupila rabljen, sem videla na bolhi majo po 50 € LIP POLČANE, ki je zelo vredu.
Voziček pa bomo kupili nov ja.

Cici moj sprašuje kaki vozek to imaš nagledan, ker se zdaj muli, tale moj je 680 eur rabljen, pa še to brez lupinice in zimske vreče hahaha… Tinka ti tudi že imaš vozeke nagledane?

ja voziček mam že nagledan na http://www.pametninakupi.si reče pa se mi adamex pajero pride pa 450 € pa ma vse.

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-adamex-pajero-alu-3v1-1m-29 Tu je še bolj poceni.. Z avtosedežem vred, tam moraš za sedež doplačat

Meni je ginekologinja po neki tabeli izracunala rok 12.6., vceraj na nuhalni pa je bil rok 10.6.

Meni je pa vsec vozicek Dorjan alu baby boat 3 v 1, pride pa znizan 385 €.

uff, tok nebi dala za rabljen voziček �
js mam nagledanega enga iz skupine maked � bele barve 3v 1 �
moj je reko lahko izbereš kakega hočes lahk tudi stoke al pa mimi xsara � sam so mi tk grdi � js hočem makeda ker so prostorni�

Ja sej, ravno mima xari je moj top izbor. Hahaha… Jaz sem v leclercu mb v neki babytrgovini poskusila tole mimo in mi je ful dobra. Tak vesoljček je, lahka za upravljanje, meni je toop .. Ja saj tale dorjan je ful podoben mimi, samo 3x bol poceni 🙂 za makeda pa nisem še slišala.. Moram poguglat.. Haha

New Report

Close