Najdi forum

USPEŠEN IVF MB

Sonček se nam ni že dolgo javila, upam da je vse vredu?!

Vse je vredu Lacrima. Odstevam dneve do prvega Uz naslednji torek. Znakov razen obcasno bolecih prsi nimam. Pa slabo mi je vcasih in kave vec ne morem pit, pa sem prej tak uzivala ob njej.
Vas pa spremljam, sem ze googlala za angelsound. Bom nabavila ko bom tako dalec. Malo sem previdna se pri vseh teh planih, vsaj do prvega UZ. Zato tudi bolj malo pisem. Sem pa vam hvalezna, ker ste me pomirile s svojimi izkusnjami pri prvih znakih.
P.S. Pisem iz telefona, zato brez sumnikov, upam da vas ne moti.
Lahko noc srecke nosecke ���

jaz ne vem kje ga nosim, bom v torek zvedela, ko dobim materinsko knjižico. AS pa sem kupila v PIKAPOLONICI.

Hellow, js tudi ne vem kje ga nosim � mi ni to nic vpisal v materinsko knjižico ☺️ Bom vprašala jutri na nuhalni ☺️

Sonček hitro bo minlo, in boš videla majhnega sončka na ekranu �

Meni tudi nič ne piše v materinski…
cicibella, srečno jutri na NS, dobro opravi �
sonček, torek bo kmalu tu! ☺ skupaj odštevava do naslednjega srečanja z bebico � jaz imam NS..

Cicibela srečno na NS �.

Magnetka kdaj maš pa ti NS? Ne vem če si napisala pa sem spregledala �.

Punce uživajte!!!

Sonček, NS imam naslednji torek, ko imas ti prvi UZ…zato pravim �

Potem bo pa se v torek res dogajalo. Hihihihihihi. Tudi Tinkara ma pregled če se ne motim.
Samo da čimprej mine…. �

zdravo, ja v torek imam UZ, NS pa komaj 30.11. ja se bo dogajalo. Cici javi, da vidimo kaj ti danes povedo na NS.

ojoj punce js se kr cmerim se zdaj, naš pobič ��☺️ je super. � dobli smo rezultate, ki nakazujejo, da je vse v redo, rezultati so vec kot odlicni�
ne rabimo vec kakih testov delat vse je super in ok �
je pa na zacetku spal ko polhek, pol pa sm mogla močno zakašljat, da sem ga zbudla in pol se je zacel na glavo obracat in prevale delat ��
luleka je kr kazo, obraz je pa z rokam prekrival z vseh strani, tk da ga nismo mogli videt na barvnem posnetku kk v obrazek zgleda�
ma na obeh rokah po 5 prstkov � organe razvite� vse je super no js pa noro srecna �
aja pa nad glavico je mev se vedno ta rumenjaček in je rekla zdravnica, da ce se v 13 tednu se vedno rumenjak na uzju vidi, da zo pomeni, da sem lahko se bol srecna, ker vedno pride do poroda, in da nebi smelo it nic narobe �

Čestitke za fantka cicibella � sem zelo vesela zate oz. za vas � pa že spol za ziher veš, kok lepo!
Zdej pa še jaz tko komi čakam to NS ☺

Ohohoho se pravi lulček � super! Čestitke za uspešen pregled in pa seveda za odlične rezultate! Kaj pa si si želela? Mislim, itak da je vseeno, samo da je zdrav.. Jaz po tihem upam da bo punčka, ime že imam, za fantka pa mi je tak težko ime najt.. Bi pa bila vesela tudi fantka normalno. Moj bi pa raje fantka, tako da enemu se bo želja izpolnila, če bo vse po planu. Hihi

Hvala�

Najprej je seveda pomembno samo to da je zdravo, karkoli že je�
Sva si pa po tihem oba bolj želela pobiča � in pol ti rečejo fant bo, pa kr ne verjemaš �

Čestitke cicibela. Zdaj bos pa lažje dihala. Uživaj!!!!

Lacrima, midve imava potem isto sceno s spolom � ampak ja, konec koncev, samo da bo bebica zdrava, karkoli ze bo �

A se keri ze kej trebuscek pozna?? Meni malenkost, vcasih nisem cisto ziher, ali je samo napihnjenost…

Adijo pamet, mene vse hlače tišijo.. Pa majice.. Samo še v ohlapnih srajcah hodim naokol.. Napihnjena pa tak, da zgledam ko v 7. Mescu nosečnosti.. Sem zadnjič šla k G, pa nisem oddala kartice, gre sestra mimo, vidi moj trebuh, pa reče, vi pa ziher k nam čakate… No, tolk sem napihnjena, da še v ginekološki zgledam visoko noseča.. Hahha… Pa tut zredila sem se, ampak samo v trebuh, v noge se mi zdi da sem shujšala.. Zdej pa vedi.. Ahaha
Hja, sej nama je tudi pomembno samo da bomo vsi zdravi pa da do konca speljemo, ampak malo pa morava navijat vsak po svoje, da je bolj pestro ��

js sm tudi taka ko slon pa sploh ne vem kk je mozno �
js bom mela 30 kil vec na koncu , sem se full zredila�
ce ne morem apetita brzdat� prav mi tk nic vec ni
okoli prsi in trebuha ..
hlace spravim gor ampak me tk držijo pri trebuho, da rajs pol kr trenerko navlecem �

zdrav zdravo zdravo, hip hip hura cici. sem vesela zate. Te bote meli luleka 😉 joj kak je to lepo…
to je pa res lepo slišat, da je vse ok in še spol, ki si si ga želela. Joj komaj čakam, da že pride ta 30.11. ko imam jaz NS. Sicer me je strah. Jaz sem tudi napihnjena in bom morala po nova oblačila. Aja pa še to, danes sem gledala tv in kaj vidim na tv, da jejo ROSCHE … kaj menite kaj se je zgodilo…. morala sem it v trgovino in jih kupit, ker sem mela tako poželenje, da mi je kar krulit začelo. MMMM kak je blo dobro ko sem potešila svojo željo.
Mate tudi take podvige???

ja res vse je tako kot v sanjah ���
je pa nuhalna res nekaj kar mora vsaka doživet, tk je fajn gledat kaj se je razvilo iz tiste pikice, ki so nam jo vstavili �

ja js mam podvige sam ne s sladkarijami al pa sladkorjem al pa kakimi takimi pijacami,…
z mastno hrano, kruh iz bele moke na vse nacine, krompir na vse nacine��

vcasih pa skos sadje zelenjava, pirin kruh nic maščobe …
zdaj telo na enkrat dobi vse to pa kile kr letijo gr js sem se za 5 kil zredila ze �

a se kiri zgodi to, da ko postane lacna, ji je grozno slabo in se trese pa vrtoglavica, takoj ko telo dobi hrano vse ok?

no jaz sem se zredila do zdaj 2 kili. Sicer pa se tak lahko 15-20 kg hehe, še mamo lufta. Ja tudi jaz če sem lačna mi je slabo, no tresem se ne. Zdrava hrana haha, zdaj je najedilniku samo tako ko fejst redi, če pa je dobro mmmmmmmmmmmmm.

New Report

Close