USPEŠEN IVF MB
Ooo dobrodosla magnetka! Čim več nas je, bolj veselo je hihi… Ja, september je pa očitno v MB na IVF bil uspešen � joj ne govor, meni same nezdrave stvari pašejo, coca cola, čips, kremšnite � čak, a ta NIPT test je ta dvojni hormonski al kaj je zdaj to? Pri nama na obeh straneh ni nobeden z downovim, ampak nikoli ne veš
Hvala za sprejem �
NIPT test je visoko zanesljiv krvni test, jaz ga bom delala pri Medgenu (poguglaj). Je pa kar drag, osnovni test je 590 eur. Tudi mi nimamo DS oz. njegovo zelo daljno sorodstvo, ki pa glede na mnenje ginekologinje nima nobenega vpliva. Samo glede na to, da sem čez 30, in pa da mam nizek AMH in posledično celice slabše kvalitete, bom kar šla.
pri meni je bla danes na meniju pica in medenjaki �
Eee a veš da sem glih hotla vprašat če je katera o angelsoundu razmišljala.. Od kdaj se sliši srček na tej mašini? Veš kaj je mene strah, da ne bom znala najt srčka, potem bom pa zapaničarila. Jooj jaz pa se 2 dni že tak fajn počutim, prav fino je 🙂 za strije sem brala da hvalijo mama mio kozmetiko, sam je kar draga pa se nekak ne znam odločit. Danes sem začela z estimo na 12 ur, pa čakam da bo ura 12, da se na nuhalno naročim. Tinka, kaj si se ti odločila, boš šla na dvojni hormonski? Kaj pa materinska šola? V decembru imajo razpisano že za tečaj v zgodnji nosečnosti.. Bodo vaši partnerji poleg, pri porodu? Kam planirate rodit?
js sem kupla rabljenega od ene punce za 20 evrov� dela super ko urica� pravijo, da se najde utrip od 10 tedna dalje..
moras bit pac malo vztrajn js vedno najdem pod popkom skoraj pri sramni kosti, nekhe v tistem podrocjo.. je pa to tako hitro za razliko od nasega utripa da verjet ne moreš �
pri nas nimamo tecaja za zgodnjo nosecnost sploh nisem vedla da obstaja☺️
za ostalo bom pa tudi malo kasneje razmišljala, se mi zdi še tako daleč vse �
Jaz pa nevem ce bi mojega zraven mela.. Ka te vem.. Saj mogoče si se premislim. Tale angelsound bom jaz nabavila po nuhalni, kolko berem po forumu, se ziher sliši v tretjem mescu, največkrat pred 15. Tednom ne slišijo srčka, tak da bom še malo počakala.. Jaz bom marca – aprila nekje začela z materinsko, rodit pa nameravam v Mb, itak mi je najbližje.
Tudi jaz imam angelsound, sem ga zacela uporabljat par dni nazaj. Niti nisem bila prepricana, da ga bom ze nasla, pa ga vedno najdem, kar hitro, cisto doli, pri sramni kosti…
Proti strijam imam pa olje od welede in pa vcasih karitejevo maslo…olje je super, ni tako mastno kot maslo..
moj bi pa rad bil povsod zraven, meni pa tudi to odgovarja, mi je vsec..