USPEŠEN IVF MB
Ojla punce! Evo pa je ginekološki pregled za mano.. Jutri imam pa še laboratorijske preiskave, čez en teden pa bojo izvidi.
Smo zrasli, in imam novi PDP 11.6., torej sem danes 9t3d nosečka. Vse vredu.
Glede spolnosti, je rekla naj pocakam do naslednjega pregleda čez tri tedne, ker imam hiperstimulacijo jajčnikov in sem nasploh zeloo napihnjena, bi me lahko bolelo zarad povečanih jajčnikov. Drugače pa če ni krvavitve in bolečin, bi lahko šla v akcijo, ampak nežno �� ji nisem upala povedat, pa tudi vam ne, da sva midva že grešila prejšnji teden enkrat ��
Estima: je rekla naj do dopolnjenega 10. Tedna vse tri vzamem, potem pa s ponedeljkom ko bo že 11. Teden se začel, spustim popoldansko, in do 12. Tedna jemljem zjutraj in zvečer.
Dala mi je ful čtiva, obrazciv, materinske šole, revij, knjižic in prospektov, sem ful zadovoljna in srečna.
Tako, zdaj pa brezskrbno na martinovo pojedino, mošt, ki je danes postalo vino, bom pa zamenjala z vodo �
oooo lacrima, lepe novice, super čestitke.. joj komaj čakam, da ga imam jaz 24.11. me je komaj naročila ;(
sem že razmišljala, da bi šla naslednji teden samoplačniško nekam, da bi videla tega našega korenjaka spet malo. Aja torej bodo moški še malo trpeli hehe. Ni midva še nisva ampak želja pa je že velika 😉 😉 hehe…
Super lacrima samo da je vse ok in da bo se naprej vse ok…
tinka pojdi na samoplacniskega saj nimajo nekih takih cen ti bos pa pomirjena da je vse v redo.. boljse kot da se sekiras �
soncek po moje je tudi boljse da vsaj do uzja pocakata s posteljnimi aktivnostmi potem pa bosta vidla kaj bojo rekli za naprej �
Zdravo punce,
bom počakala z aktivnostmi do UZ. Do tega UZ se mi bo tak zmešalo. Spet celo noč nisem spala, ker se mi zdi da prsi več ne bolijo in bradavičke niso več tako občutljive in sem spet samo razmišljala kaj zdaj spet to pomeni.
Po eni strani si govorim, da se ne smem sekirat, ker itak ne morem nič prav vplivat, kot pa da se pazim maksimalno. To pa tako ali tako že počem. Še 12 dni…. do UZ. upam da bo tačas spodaj ostalo vse belo, kot da sedaj. Ti dve pikici me že zdaj jezita, kaj še le bo. hihihihihihihihi
Tinkara, ko si imela SS, kako si to občutila? Si imela kake bolečine ali kaj? Oprosti, če te spominjam na slabe stvari, samo me zanima, ker jaz skočim ob vsakem najmanjšem zbodljaju, ki ga začutim v predelu trebuha ali jajčnikov.
Dobro jutro babe žabe! Evo pa je labos za mano, 5 flašk krvi so mi vzeli pa vodo sem morala oddat, v 5 minut sem bila gotova. nisem morala nobenega sladkorja pit. cici, ti si morala to pit?
Tinkara, ja ti kar pojdi samoplačniško, čudno se mi zdi, da imaš tak pozno pregled. zdaj si 9. teden, do 27.11. bo že 11, jaz pa imam v 12. tednu že drugič kontrolo.. pa še te mikrobiološke preiskave bi se morale opravit v 9-11. tednu, ravno zarad toksoplazme, rh faktorja, sifilis še enkrat itd… pa si sestri povedala ko si se naročala, koliko si že noseča?
Moja ginekologinja je pa tak fajn, mi je včeraj razlagala, da po zakonu krije zavarovalnica samo 2 UZ, da ona pa opravi UZ pri vsakem pregledu, razen če nosečka izrecno ne dovoli, ker se ji zdi, da je to za nas ful pomembno, da vidimo svojega fižolčka, da se pomirimo…
mi je pa predlagala za NS dr. Žebeljan, ker ima neki novi ultrazvok..
Cici, boš ti šla delat dvojni hormonski test? moja G pravi, da se da kri v MB UKC teden dni pred NS, in da je to potem skup z NS še dodaten pokazatelj da je vse normalno.. je pa potem to 110 eur strošek, 50 dvojni hormonski, pa okroog 60 NS..
Sonček, ne sekiraj se zarad jošk, mene sploh ne bolijo.. če si tam na neplodnosti na naši temi brala, jaz že od transferja nisem imela nobenega znaka, sem bila prepričana da ni ratalo.. dokler ni močnih bolečin in sveže krvi nima bit kaj narobe. tak je meni G včeraj rekla.
Tinka žal mi je za splav �
bo zato zdaj vse lepse in boljse…
soncek ti se pa poskusi pomirit pa s čim zamotit. zagotovo bo vse ok, joske nic ne pomenijo� vsaka zenska ima drugacne znake in vsaki trajajo razlocno dolgo in pri vsaki se drugace ponavljajo..
ne js nisem rabla kaj pit iz krvi vidijo krvni sladkor zato pa moramo biti tešče�
joj ves kaj js ne bom sla na nobene preiskave vec kot na nuhalno, ker se mi zdi da tudi ce bi bilo kaj narobe kar mocno upam da nebo, ne vem ce bi se lahko locla od tega angelčka� tako da res upam da bo na nuhalni vse ok in da bo dete zdravo in veselo☺️
moj je vceraj reko da ga to najbol skrbi da bi bilo kaj narobe ze skos in kaj bi naredila ce bi blo kaj narobe �� pa sem lepo povedala da se o tem zdaj nocem pogovarjat in da bo vse ok naj tudi on tak razmislja.. pa sva kr zaklucla temo..
ne me narobe razumet, ker nikomur ne solim pameti vsaka od vaju naj naredi tocno tako kot se ji zdi prav samo za sebe, vendar moje mnenje je da bi raje ce bi dobila slab rezultat nuhalne sla potem v 14 tednu na četvorni hormonski test…
tale prej pa te lahko samo hudo prestrasi vendar nikjer ni zagotovila da bo100% kaj narobe�
Čau punce!
Pridružujem se vam še ena, ki je imela uspešen postopek septembra v MB � uspelo nama je v 4.postopku. Super, da ste ustanovile tole temo!
Sedaj sem v 10.tednu.
Od punkcije sem na bolniški in bom do konca prvega tromesečja. Mučijo me slabosti (brez bruhanja), in zelo sem utrujena.
Nuhalno imam 24., bova šla pa še na samoplačniški NIPT test, da bova za ziher. Kolegica je imela na NS v redu rezultat, in ni šla na DH test, pa je rodila downovcka. Res pa je, da je imela v sorodstvu DS.
Kok sem pa jaz še pred zanositvijo si rekla, da se bom zdravo prehranjevala…hahaha, kar zapaše, pade �