USPEŠEN IVF MB
Ojla… Ma sta se razpisali 🙂 jaz se nisem niti enkrat bruhala.. Smrdi mi pa vse, jem pa tut vse.. Mogoce me meso odbija..
Sem se tudi zredila, v prsi in pas, nisem se tehtala ampak opazim da me neke trenirke tiscijo 🙂 napihnjena pa skoz..
Jaz moram na seznam dodat še to, da sem mozoljava kot neka pubertetnica, noro res.. Pa zamašen nos imam, predvsem ponoči je moteče.. Upam da ni kaj narobe ker nisem še nič bruhala..
ja sej nos je mnda normalno da je zamašen in da smrkamo pa je zadelan zaradi sluznice..
js sem pa mela čudovito kožo, dans ponoci pa se mi je naredlo enih 20 takih malih mozoljev po obrazo � noro �
pa vedno sem mela prej lepo kozo nic mozoljev lepe lase nohte, zdaj je vse katastrofa pa kr lezem narazen pa nic redilnega skoraj ne jem �
nič ni narobe če ne bruhaš, si ena izmed tistih ko jim je samo slabo, ali pa boš še zacela bruhat ��
verjetno obe jemljeta estimo… mene zanima če nima nobenega vpliva to da smo zdaj več mesecev jo jemale 3x na dan, pol bomo pa kr nehale na enkrat…
ali mislita da to nebo šok za telo ali kako?
Pozdravljene punce,
tudi jaz sem prvič po šestih letih zagledala plus. 25.10. sem imela v spontanem ciklu prenos dveh zamrznjenčkov. 12 dan po ETZ sem imela beto 450. Zdravnica mi je rekla da je to ok in da moram na UZ 24.11.. Zdravil nimam nobenih. Sedaj pa trepetam do tega UZ se mi bo še zmešalo. Drugega znaka kot boleče prsi nimam. Se pa zelo potim ponoči. Ali se to dogaja tudi kateri drugi. Malo sem brskala po spletu, pa povsod zasledila, da se ta potenja začenjajo šele konec nosečnosti. Ker je potenje ponoči moj prvi znak prihajajoče menstruacije, sedaj vsako jutro zaganjam paniko in sem mojega doma že čisto ob živce spravila. hihihihihi. Ali se kateri od vas tudi to dogaja, da se poti ponoči? Hkrati pa bi vas vprašala, kako je to z prsmi, ali morajo konstanto bolet, ali vmes kaj prenehajo?
Prosim vas za vaše izkušnje, saj sem že pisala, pod temo uspelo nam je in dr. Pušenjaku, pa še nisem prejela nobenega odgovora. Psiha pa dela sto na uro :).
Srečke nosečke, želim vam vse dobro.
Sonček prvo naj ti iskreno čestitam! Sicer se ne potim, ampak vroče mi je ponoči, tako da spim samo v spodnjem perilu, pred nosečnostjo pa sem bila zmrzljivček. Moraš vedet, da se v nosečnosti poveča pretok krvi in zato se potiš, tako da po moje ni nič narobe. Tudi jaz nisem imela nekih znakov, prsa me še zdaj bog ve kaj ne bolijo, pa sem ze 9. Tednov dala skozi. Vsaka nosečka, reagira drugace. Dokler ni krvavitve in hude bolečine v trebuhu, se ne sekiraj in čuvaj svojo pikico ter uživaj v spoznanju da si tudi ti končno srečka nosečka.
Jooj jaz sem na UZ bila tako živčna. Pridem not, pravi sestra, vam je pa v prvem ivf uspelo, čestitam. Sem rekla, bomo vidli kaj boste zdaj na uz rekli.. Tako zmedena še nisem bila v življenju, zdravnica da not tisto palčko, me pogleda, v redu je reče.. Jaz pa še vedno kot v transu gledam tisto pikico v moji maternici. Nic ne slisim, samo gledam na ekran. Da je tudi mene bog uslisal in kaj takega zagledam si mislim… Zdravnica pogleda se enkrat proti meni, slišim srček, vse je v redu. Takrat sem se zavedla komaj, bi se kar zjokala. Vstanem, hočem kar it, sestra pa za mano, počakte na slikico, se dere.. Pridem oblečena ven v čakalnico, gledam slikico moje pikice, kličem svojega, mu rečem, mamo ga ljubi, mamo srčeka…. Ni besed pravih, da bi te občutke po letih razočaranj opisale..
Jutri pa ze drugi uz, tokrat pri moji G, spet že tri dni ne spim, se bojim kaj bo rekla.. Upam pa seveda na najboljše..
Ojoj sonček, ti si en pravi sonček, vsaka čast za živce in voljo in pogum… Takšne zgodbe so pa res…kapo dol.. Želim ti lepo in mirno nosečnost, ostani z nami tu na forumu, tu si pišemo tri punce ki smo septembra imele punkcijo in transfer, nisi dosti za nami. Je lažje in lepše, ko imaš nekoga, ki te razume, ki isto to kar ti doživlja, pa še svetuje in te pomiri ko je to treba.
P.s. Z mano v postopku je bila punca, katere mož je preživel neko bolezen v otroških letih in postal neploden. So potem z biopsijo dobili nekaj semenčic in je že dvakrat uspelo. Res vidiš in slišiš marsikaj takle na posegih.
Sonček res iskrene iskrene čestitke po toliko letih in toliko truda verjamem da si panična da te je strah glede tega ne moreš nič..
VSE BO V REDO boš videla ☺️
ja meni je tudi grozno vroče skos inna začetku sem se potila fejst zdej pa ne vec tolk..
dojke so me sam na zacetko bolele zdej pa ne vec ze dolgo casa so sam se ogromne �
so me pa na zacetko par dni bolele pa kak dan ne pa spet…
ja cakanje na uz je grozno vendar mine in smo zato potem srecnejse… sicer pa bomo tako zdaj vedno nekajcakale in se bale veliko bolj kot smo se prej pred pikicami… ☺️
lacrima zarad tebe sem se cmerila ko si opisala svoj uz�
js tudi nisem mogla verjet ko je bil na palčki plus, otem spet ne ko je bil krvni pozitiven potem pa vidis na uzju tisto ko si tako dolgo cakal si tako zelel in se zaves da je uspelo pa si srecen srecen..
moj je bil z mano in ko sem mu prnesla slikico sma se samo pogledala se objela pa malo pojokcala oba �
moram pa priznat da se on zdaj veliko bolj pogovarja o otroku kot jaz, na vsak uz zeli zraven tudi na nuhalno in potem dalje �
jaz se se malo bojim on pa je čisto srečen �
hehe cici, sem se tudi jaz cmerila, ko sem podoživela še enkrat 🙂 joj drugače nisem tak sentimentalna, kaj te vem, verjetno hormoni svoje delajo.. hihi..
Kdaj imaš nuhalno, kam si se naposled odločila da boš šla? Za Strahovo so ful dobri komentarji na forumih.. jaz še vedno ne vem, verjetno bom kar k dr. Rosiču šla na Ptuj.
Punce pravijo da že lahko na NS določi spol, sicer ni ziher, ampak se baje že da opredelit kam bolj kaže 🙂
Tinka ti dejansko poješ pikici? hihi kak simpatično.. jaz imam navado, da se pobožam po trebuhu pa rečem, vse bo še vredu, ati in mami te mata rada..
hormoni so krivi za vse� tk js pravim �
mogla bi imet nuhalno 16 zjutraj, pol pa ker moj ni mogo zraven in je bla cela katastrofa kk bo vse zamudo sem se prestavla na 19 da ja lahko oba greva �
sem se pa norocla pri dr. Levakovi v Velenju za njo vsi pravijo da je res super, prijazna, vredo pogleda pac same dobre stvari o njej tudi ginekolog se je strinjal z njo da se ne bom lih v Lj vozla..
70 evrov z cdjem in slikicami �
moram priznat ja da se ze fejst veselim in upam da bomo vidli kaj bo �
moj je sanjal prelepo puncko kak teden nazaj, tašča pravi da je tudi sanjala punčko, moja mami tudi �
js pa sem tudi pred nosečnostjo sanjala punčko ..
vceraj ponoci sem sanjala porod ki je bil super lahek in hiter smo pa dobili fantka prelepega nasmejanega���� kk je bil lep pa take puhaste blont laske pa rokice je skos dvigoval da bi bozal�
tk da komaj cakam da mi povejo kaj bo �
ceprav mam nek obcutek da bom spol izvedela pri najinem prvem srecanju v živo �
ali imate kaj obcutka kaj nosite �
jooj kok lepo no :-)) jaz pa še nisem nič sanjala o naši bebiki, niti poroda, niti pikice.. še pride hihi.. jaz mam občutek da bo mali trmoglavček po atiju in nam se ne bo razkril/a do zadnjega hihi.. sem tudi jaz brala, da Levakovo fejst hvalijo, tak da mislim da si se dobro odločla.. na koncu pa itak je najbolj pomembno, da bo vse vredu, ne glede na zdravnika