USPEŠEN IVF MB
js coca cole nisem nikoli pila, ker mi je okus grozn in mi ni dobra sploh, zdaj pa sem srecna da obstaja �
tk da tudi tako kemijo spijemo ko je res grozno �
a pritisk imata pa obe normalen?
js sem tk cist brez energije, kr lezala bi, nic se mi ne lubi, moti se mi, vroče mi grozno rata na trenutke..
pac za nič nisem ..
pa nisem vedla da je to pritisk dokler si nisem zmerila, ga in pol malo prebrala ..
mogla bi se več gibat sam če sem tk slabotna, da se mi neda ustat �
Sicer si nisem merila pritiska, počutim pa se tak kot ti 🙂 zaspana, lena, brez volje, da pridem iz pritličja v zgornje nadstropje do spalnice sem že utrujena, pa je samo 10 stopnic 🙂 grem na mini sprehod in komaj čakam da se lahko nazaj na sedežno vlezem 🙂 se tolazim da je to samo prehodna faza.. Cici Ti imas v ponedeljek pregled pri G, a to ti bo spet UZ delala al kak? Kolk tednov si potem srečka nosecka, kdaj se gre na nuhalno svetlino, sta že kaj gledali kam bi šli?
ja tk leno obdobje brez energije je to �
js sem ze bila pri ginekologu prejšnji ponedeljek ker sem mal panicarila, glede tega ker me je pri uriniranju tk grozno peklo pa se potem naprej vendar v urinu niso kaj našli�
je reko da je od estime verjetno..
zdaj v ponedeljek pa grem spet na posvet za izvide od krvi in urina..
mam pa ze materinsko knjigico�
no in mi je tocno tako racunal kot v mb torej sem zdaj 9 tednov in 2 dni �
moj ginekolog želi, da grem k dr. strahanovi ali nekaj takega ali pa k dr, pušenjaku� pravi da sta najbolša in če si to že plačam naj plačam nekomu ki se res na to spozna � priporoca pa od 11- 14 tedna da se opravi �
imam pa res odlicnega ginekologa, ki ga nebi zamenjala za nič je pa tudi porodnicar �
zdrav punce, malo me ni blo, mi je net crkno… ja tdi jaz sem čula za slabost coca cola in bobi palčke, tudi jaz sem ugotovila, da mi za zajtrk pašejo bobi palčke… drugače pa jaz jem skozi elevit in imam prebavo in vse ok. Estimo ne vem jaz je nebi spila, če kam grem si jo zraven vzamem in si jo na wc vsravim, prej si fajn roke umij pol pa si jo daj not. Če bi jo spila ne vem kak bi blo. Tudi mene daje utrujenost samo spala bi, samo to je normalno, pa hitro se utrudim.
ojla punce! Cici kako si uredila včeraj? A vesta kaj opažam? da mi niti eden modrček ni več prav, tako po obsegu kot košarice.. je prav moteče.. tako da bo naslednji nakup večji modrček ali pa kar športna majčka. danes sem kar vredu, sem pa podrla rekord, spala sem 10 ur skupaj, to se mi ni nikoli še naredilo.. pa še čez dan sem eno urco zadremala… noro res.
Jutro, ja izvidi so bli kr vredo, toksoplazmo sem baje ze enkrat prebolela tako da zdaj ni straha za njo.
edino kar je, je to da sem RH ncgativna in pol morem dobit v 28. tednu neko injekcijo za zaščito ne vem tocno kaj je to☺️
pa mogoče mi bo moral naredit cerklazo ni se 100% ker sem imela poseg na maternicnem vratu in bi lahko popusčal..
opredelil mi je rizično nosecnost, dal napotnico, ki velja do poroda, ce bi slo kaj narobe da lahko grem z njo kr v bolnico..
čez 4 tedne kontrola cez 2 tedna pa nuhalna.
pikica pa ni vec pikica, zgleda ze čisto pravi dojenček ☺️☺️☺️� vidi se tudi popkovina ☺️
js sem si tudi mogla kupit večji modrček ker mi prejšnji niso bli prav vec �
js tudi zaspim koda bi padla v nezavest ze zgodaj zvecer samo se potem ko morem prvic lulat kr naprej zbujam tk da ni tk fajno spanje pa sem pol se bol utrujena �
nisem vama hotla povedat da mi je slabost minila par dni nazaj ne čisto ampak ni mi vec skos slabo in boljse se pocutim ker sem mislila da je kaj narobe… � samo je se vedno vse ok pri meni je pac minila prej, ker samo uravnava hormone prek popkovnice �
ah joj same sitnosti.. kako pa je izgledal ta pregled včeraj, kaj sladkor si tudi pila? jaz se bojim da sem slabokrvna, ker sem ful bleda, pa že večkrat sem imela težave z pomanjkanjem železa…
se pravi, ti si celotno nosečnost doma? jaz upam da ti bo šlo po planu, da ne bo komplikacij.
pa moram priznat da se tudi jaz kar vredu počutim že 3 dni.. včeraj sicer bila napihnjena kot slon, pa enkrat mi je gor dvignilo, ampak to ni nič… brez večjih težav sem prilezla do 8. tedna 🙂
ne js sem vceraj dobila vse izvide iz laboratorija ko das urin in kri ze prej, prides zjutraj na tesce in iz krvi tudi vidijo za sladkor.
vceraj mi je samo v knjizico vpisal vse te podatke iz izvidov pa meni jih je razlozil.
potem pa ginekološki pregled in ultrazvok to je to… �
pa stehtali so me pa pritisk izmerili..
ja celo nosecnost doma..
mah rizicno je on bolj zaradi tega opredelil ker je za njega umetna opl., nekaj kar je treba potem vodit v ambulantah za rizicno nosecnost..
sploh ce so kaksni posegi na maternici in maternicnem vratu.. potem pa noce da gre karkoli narobe in ga skrbi za paciente.. �
js mislim da nebi smelo biti tezav in upam da jih nebo.
ta cerklaza pa niti ni neki strasnega saj ti samo zašijejo maternični vrat, da ne more prehitro popustiti…
mozno da si slabokrvna ja, mozno pa da imas nizek pritisk..
meni se od pritiska moti, pa vrocina, pa slabost, pa nic energije pa bledica…
zdravo punce, evo tudi jaz sem dobila danes novo mnenje. Vse je ok, tisto kar so videli v torej je bila popkovina, tako da je en zdrav fižolček. Je pa rekla ginekologinja, da se že lepo vidi glavica, čeprav je za mene bilo vse okroglo in ni blo vidno glavice, hehe. Drugače pa imam 24.11. pri svoji ginekologinji sistematski pregled. Kaj je to ne vem, cici ti si to zdaj mela? Ker jaz bom te v 11 tednu že.
no super samo da je vse ok �
mmm verjetno je to misljeno kot sistematski pregled ko ti vzamejo kri in vodo in pol dobis 100 in en izvid za ne vem kaj vse pol pa ti vse razlozijo �
mni niso rekli sistematski pregled pac laboratorijake preiskave ko jih opravi vsaka nosecka do 12 tedna ☺️
in pol ti vse to vpisejo v materinsko knjizico �