Najdi forum

USPEŠEN IVF MB

tinka a ti že čutiš brcike? jaz še nič… ma jaz še vedno imam te izcedke, samo je to bolj navadni beli tok pri meni, tako da ne paničarim, edino SO sva zdaj pustla po strani, če bi kako vnetje mogoče bilo. Imam pa tudi G v ponedeljek, tako da bomo videli kaj bo rekla.

oj, oj ja midva tudi zdaj po tem rjaven izcedku ne bova sva rekla. Ja jaz mislim, da čutim brcanje. Tak občutek imam vsaj, me tak špikne pa hitro mine pol pa mi grejo kot mravljinci po trebuhu. Jaz mislim, da je to to, hehe ne vem. Jaz tudi mam v ponedeljek G, bomo vidli kaj bo rekla.

Punce, vesel in miren božič vam želim!

Tudi jaz vam zelim lepe praznike!!
Naslednji bozic bomo pa puzali naokorog in skrivali jelkine okraske �

Vesel in srečen božič vsem �

tudi jaz vam želim vesele božične praznike in srečno v novem letu, ki prihaja.

evo nas, danes bili na UZ vse je ok in smo v 16 T. Kaj bo še ne vemo dete skriva. Je pa v sedečem položaju roko pa ima na rami, kot nek soldat je bil hehe. Sem pa negativna za TOKSO… bomo se morali pazit. Pa ve kako ste?

Tudi jaz ravno iz uz, tudi moji G se zdi da nekaj štrli, tako da še vedno čakamo fantka haha.. Vse vredu, tudi naš je bil kot en soldat, sem pa ful vesela, ker je utrip srčka bil 156.. Kljub temu moram v 20. Tednu na uz srčka v ukc. Škodit ne more.. Konec januarja imam ponovno pregled krvi, urina, tokse in obremenilni sladkorni test..

Kako ste kaj drugače, že kaj nakupujete, zdaj ko je kar dosti znižano? Jaz imam že kar nekaj stvari, bo treba počasi kakšno komodo ali pa omaro usposobit. Hihi..

Lep pozdravček vsem

Pozdravljene,
mi smo v 17.tednu, srcek redno poslusava, lepo tiktaka. Naslednji pregled imam jutri teden.
Sem od tasce za bozicka dobila nosecnisko blazino za spat, res je super, ker na trebuhu ne morem vec spati, na hrbtu se pa tudi ne sme vec pocasi.
Zaenkrat se nic kaj nimava. Bolj studirava kako prostor uredit, ker sva zaenkrat se v garsonjeri. Stiskali se bomo ☺
Razmisljam o obposteljni posteljici za zacetek, kot je npr. Babybay… si se katera to zeli?

Ja midva sva ravno v nedeljo dobila voziček, drugače pa sem za božička dobila pletene copatke take cute…
Druga še nimam bom morala malo it po trgovinah kake bodije pa ti iskat, če še ne vem točno kaj bi kupila, kak bo kaj to veliko ko se narodi. Katere številke nakupujete ve?

Jaz sem začela z 56, ker nisva niti jaz niti moj neka velikana.. Kupla sem pa par bodijev v h&m, pa v zari, pižamice pa sem prek spleta iz anglije naročila, ful cart pa bolj poceni kot pri nas.. Še poštnina je nad 25 eur zastojn. Kaj drugega pa nimam še, bolj raziskujem ☺️

Kupujem pa vse unisex za vsak slucaj, pa je to ful tezko kej pametnega najt, je kar določeno po spolih če hočeš neko izbiro

Zdravo punce, da se vam se jaz malo javim. Mi smo v 12 tednu in cakamo na NS. Nekih tezav zaenkrat nimam, razen z cudnim “belim tokom” ki je neke zeleno-rjave barve. G mi je rekel da je to obicajno v nosecnosti in ni nic nevarno. Dal mi je pa neke svecke za v noznico, pa nimam nekega obcutka sa bi kaj pomagale.
Veselo nakupujte, mene to se caka. Lep pozdrav vsem �.

zdravo punce… kako ste kaj? Jaz sem danes malo zapravljala in sem našla taki lepi kompletek mali, cartkani, da sem ga morala vzet. pa tudi nekaj slinčkov sem kupila. Sem že čisto padla not hehe. pa ve?

Jooj ne govor, jaz imam dve vreči doma cotk haha… Sem v pikapolonici našla kompletke za 50 % znižane, itak da sem kupla 3 🙂 nekaj 56, enega 62, enega 68.. Nagledano že imam sobico.. Kdaj imate ve morfologijo? Jaz konec januarja, ko bom v začetku 22. Tedna

jaz jo imam 26.1. tako da bom točno 20. tedn. Ja majo lepe stvari ja, da ne veš kaj bi kupu.

Hellow, js mam par stvari, ampak nič večjega, 5 bodijev, dudice, verižico za dudice, copatke, ropotuljico, ovčko evana, črpalko, ušesni termometer, aspirator…, ☺️☺️
nič takega še � mam pa že seznam kaj vse je treba nabavit �
morfologijo mam pa v ponedeljek že ☺️
aja srečno in zdravo v novem letu �

Cici a objaviš seznam?

joj mam ročno napisanega tk da bi mogla vse prepisat, pikapolonica ma drugače en super seznam kaj vse potrebuje otroček�
js sem iz 4 različnih seznamov svojega naredla..

to je najbolje naret takrat ko ti vsi dajo kar mislijo in si daš na mizo in vidiš kaj ti manjka. Tak sem jaz zdaj naredla sem dobila ful oblačil in ko bom imela vse doma bom šla v šoping gledat kaj še rabim.

New Report

Close