USPEŠEN IVF MB
Tudi jaz ravno iz uz, tudi moji G se zdi da nekaj štrli, tako da še vedno čakamo fantka haha.. Vse vredu, tudi naš je bil kot en soldat, sem pa ful vesela, ker je utrip srčka bil 156.. Kljub temu moram v 20. Tednu na uz srčka v ukc. Škodit ne more.. Konec januarja imam ponovno pregled krvi, urina, tokse in obremenilni sladkorni test..
Kako ste kaj drugače, že kaj nakupujete, zdaj ko je kar dosti znižano? Jaz imam že kar nekaj stvari, bo treba počasi kakšno komodo ali pa omaro usposobit. Hihi..
Lep pozdravček vsem
Pozdravljene,
mi smo v 17.tednu, srcek redno poslusava, lepo tiktaka. Naslednji pregled imam jutri teden.
Sem od tasce za bozicka dobila nosecnisko blazino za spat, res je super, ker na trebuhu ne morem vec spati, na hrbtu se pa tudi ne sme vec pocasi.
Zaenkrat se nic kaj nimava. Bolj studirava kako prostor uredit, ker sva zaenkrat se v garsonjeri. Stiskali se bomo ☺
Razmisljam o obposteljni posteljici za zacetek, kot je npr. Babybay… si se katera to zeli?
Zdravo punce, da se vam se jaz malo javim. Mi smo v 12 tednu in cakamo na NS. Nekih tezav zaenkrat nimam, razen z cudnim “belim tokom” ki je neke zeleno-rjave barve. G mi je rekel da je to obicajno v nosecnosti in ni nic nevarno. Dal mi je pa neke svecke za v noznico, pa nimam nekega obcutka sa bi kaj pomagale.
Veselo nakupujte, mene to se caka. Lep pozdrav vsem �.