USPEŠEN IVF MB
Magnetka, pa je tale dorjan kje za sprobat? Zgleda ful podoben mimi xari… Na sb-poceni sem ga gledala, ne vem, a je ziher tu naročat? Jooj cici, meni pa ta vozek ne potegne.. Res je da je prostoren.. Še sreča da imamo različne okuse, drugače bi vse peg peregote vozle.. Hahah… Stokke pa meni ni všeč zarad onega ročaja, ni mi tak vodljiv, cenovno pa isti kot mima
Ne, meni ni nihče nič povedal… Mogoče porodnišnica ali pa G javi to potem dalje,, nimam pojma..
Tinka mi je dala dobro idejo, na bolhi za 500 eur dobiš komplet sobico od lip poljčan. Bolj poceni po moje ne gre. Z omaro, previjalno, posteljco in knjizno omaro v kompletu… Ee spet cel kup informacij, spet ne bom mogla spat, bom razmišljala hahha
http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-maked-lucky-3v1-total-bela#
a tega si gledala� js hočem to �� za enkrat☺️
mogoče si še kaj premislim, ko jih bova sla vse sprobat in enga nabavit �
Ne, nisem tega gledala, ka te vem, nekega res ogromnega mi je ven vrglo 🙂 ta mi je še kar všecen.. no, jaz zaenkrat ostajam pri mimi xari ��
Magnetka, neki sem na ringaraja brala, da je usnje na dorjanu zbledelo.. Hmmm.. Da pa ima tale trgovina v MS vse modele razstavljene, mogoče pa se še do MS odpraviva, saj to ni tak daleč iz MB..
Ja Reljić je en velik lump, koliko jih je zanoslo zarad njega hahaha… Jaz spet raziskujem, zaljubla sem se v posteljico in previjalno stokke… Moj bo spet znoru. Hahaha.. Je reko da bo na t2 klico da nam internet izklopijo ���
Ste gledle dans zjutri na tvs1 na dobro jutro, so govorili o prehrani nosečk in doječih mamic..
Pupe eno vprašnje glede angelsounda.. Kolk se vam srček slisi, zdaj sem probala, tudi gel za uz imam, meni se zdi da slišim, ni tak intenzivno, se pa da štet… Kaj te vem, a je to to? Pa ene 90 utripov sem v minuti naštela, ni to premalo? No sej vprašanje, kolk natančno se sliši, da bi lahko vse preštela… Ce sploh pravo slišim 🙂