Najdi forum

USPEŠEN IVF MB

Statistika:
Cicibella 29.5.2016 ( fantek )
Magnetka 10.6.2016 (fantek?)
Lacrima 11.6.2016
Tinkara 12.6.2016
Sonček ?

Junij pa bo sopihajoč hahaha

Dobro smo se nagnetle ja hihi �

Magnetka, pa je tale dorjan kje za sprobat? Zgleda ful podoben mimi xari… Na sb-poceni sem ga gledala, ne vem, a je ziher tu naročat? Jooj cici, meni pa ta vozek ne potegne.. Res je da je prostoren.. Še sreča da imamo različne okuse, drugače bi vse peg peregote vozle.. Hahah… Stokke pa meni ni všeč zarad onega ročaja, ni mi tak vodljiv, cenovno pa isti kot mima

Ej, a so vam v MB sploh kaj rekli, da morate kaj sporocit ko rodite, al karkoli…meni nic…mislim sem glih razmisljala, kako potem vodijo statistiko o stevilu rojenih otrok…

Glih gledam..trenutno sem nasla trgovino junior v btc lj in ms…

Ne, meni ni nihče nič povedal… Mogoče porodnišnica ali pa G javi to potem dalje,, nimam pojma..
Tinka mi je dala dobro idejo, na bolhi za 500 eur dobiš komplet sobico od lip poljčan. Bolj poceni po moje ne gre. Z omaro, previjalno, posteljco in knjizno omaro v kompletu… Ee spet cel kup informacij, spet ne bom mogla spat, bom razmišljala hahha

http://www.mali-vragci.si/otroski-vozicek-maked-lucky-3v1-total-bela#
a tega si gledala� js hočem to �� za enkrat☺️
mogoče si še kaj premislim, ko jih bova sla vse sprobat in enga nabavit �

Ne, nisem tega gledala, ka te vem, nekega res ogromnega mi je ven vrglo 🙂 ta mi je še kar všecen.. no, jaz zaenkrat ostajam pri mimi xari ��
Magnetka, neki sem na ringaraja brala, da je usnje na dorjanu zbledelo.. Hmmm.. Da pa ima tale trgovina v MS vse modele razstavljene, mogoče pa se še do MS odpraviva, saj to ni tak daleč iz MB..

Ja ce imas ta model prestige mislim da, ta ima usnje ja…jaz gledam DS alu baby boat, ta nima usnja..

ufff ste se razgovorile. Jaz mislim, da glede statistike o porodih je tako, da javi porodnišnica ko rodiš, ker ti v materinski piše da je po IVF. Moj reče te ko mu rečem, kaj moramo vse ženske naret za to bebo, moški pa samo not in ven mi reče…. to nisem jaz naredo to je Relič. HAHA…

Ja Reljić je en velik lump, koliko jih je zanoslo zarad njega hahaha… Jaz spet raziskujem, zaljubla sem se v posteljico in previjalno stokke… Moj bo spet znoru. Hahaha.. Je reko da bo na t2 klico da nam internet izklopijo ���
Ste gledle dans zjutri na tvs1 na dobro jutro, so govorili o prehrani nosečk in doječih mamic..

haha, kaj sta tvoj in moj v sorodu? Moj bo tudi internet in tv ukino hehe. Ja je blo o prehrani.

Dobro jutro � kok se je lepo zbudit v zasnezeno ❄
tud moj ni glih “navdusen”, da je mel Reljic prste vmes �

Pupe eno vprašnje glede angelsounda.. Kolk se vam srček slisi, zdaj sem probala, tudi gel za uz imam, meni se zdi da slišim, ni tak intenzivno, se pa da štet… Kaj te vem, a je to to? Pa ene 90 utripov sem v minuti naštela, ni to premalo? No sej vprašanje, kolk natančno se sliši, da bi lahko vse preštela… Ce sploh pravo slišim 🙂

ooo punce ste se razpisale o vozičkih in ostalem.
Moj rok po prvi informaciji bi naj bil 14.07.2015 (sem mesec za vami). Jaz še ne gledam vozičkov in ostalega. Par tednov še morem počakat in moja prva investicija bo sigurno angelsaund, potem pa vse ostalo. hihihihihi. Uživajte pri zapravljanju.

Statistika:
Cicibella 29.5.2016 ( fantek )
Magnetka 10.6.2016 (fantek?)
Lacrima 11.6.2016
Tinkara 12.6.2016
Sonček 14.7.2016

Sonček ko bomo me že nenaspane in v boju z krči, boš ti še sveža hihi.. Nič za to, vse te bo počakalo, prideš še za nami �

Lacrima, nic ni narobe, ce se manj slisi, vazno da se ☺ ce se pa vcasih sploh ne slisi, je pa lahko, da je tako obrnjen…drgac pa tale 90/min je pomoje tvoj � probaj malo kasneje, ali ga pa malo bockni �
Meni je prav super, da bom rodila poleti �da se ne rabimo takoj zadekat…

Ja zdej pa res ne vem.. Pri popku da bi svoj utrip slišala? Sem vedla da ne bi smela tega kupit.. Groza.

včasih se lepo sliši včasih slabo, ko si namažeš fejst trebuh se čuje, pa prazn mehur sem jaz ugotovila da moram met potem je pravi zvok. drugače pa se kar čuje ja, štela nisem še. Pomoje si od sreče kaj pozabla štet lacrim

New Report

Close