Najdi forum

USPELO MI JE

USPELO MI JE.

Še dva dni pa bo osem mesecev. Zadaj sem kljub šokom, ki jih prinaša življenje 100% zdravljen bivši kadilec. Tudi če začutim kdaj kakšno željo jo preprosto črtam, preveč sem vložil energije in časa.

ZAKLJUČEK:

– RES SE DA NEHATI, če se komu ljubi naj samo pregleda moje bivše litanije in skušnjave.
– Ko nehaš nehaš, ni več še enega, kajti tisti eden je potem nemoteno kajenje naprej. EDEN JE KAJENJE. Tisti eden ne odleže in ni nič bolje vse je še 1000x slabše. Možgani kadilcev so spremenjeni in ne da se kajenja kontrolirati. Popolnoma isto kot pri alkoholikih in narkomanih. Nič ni drugače.
– Ko s tistim ENIM RAZČISTIŠ, DA PREPROSTO NE MORE OSTAJATI, potem je NEHATI KADITI VELIKO LAŽJE. Če prižgeš ŠE ENEGA zaradi stresa LAŽEŠ, prižgeš zaradi odvisnoti
– ČAS ZDRAVI VSE. Teče pa počasi. Uro za uro, dan za dnem, pa ponovno minuto za minuto, kar precej mesecev. VZTRAJAJTE, VZTRAJAJTE, VZTRAJAJTE. Še enega ni.
– Obvezno je potrebna vsaj neka količina REDNEGA AEROBNEGA ŠPORTA tedensko. Že samo premagovanje lenobe je močan morivator tudi pri prenehanju kajenja. In če premagaš športno lenobo boš premagal tudi kajenje.Daš superge gor in preprosto greš.

MOJ NOVI CILJ, POSTATI POLNOKRVNI ŠPORTNIK. Pa lenobo bo potrebno premagat. Oj, evo še minuto pa zaćnem obuvati superge. Po resnici, ne da se mi, pa grem.

Lep pozdrav

Bravo Gruber !
Kar korajžno.

New Report

Close