Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost uspelo je

uspelo je

Pozdravljene1

Sporočam vam, da sva dočakala dve črtici.

Lep dan še naprej

Lina!!! Končno še ena, ki je “diplomirala”! Čestitam! Želim ti lepo nosečnosti in čimmanj skrbi ter zdravega dojenčka.

Punce, katera je naslednja?
M.

Čestitam!!!!!!!!!!!!!!!

Mateja

Čestitam!
Želim ti zdravih in brezskrbnih 9 mesecev!
Iza

Iskreno čestitam in ti želim veliko sreče pri nosečnosti!!!!!!!!!!!!

Lina.
Vse najlepše želje in iskrene čestitke za ta prečudoviti dogodek.

Če se je do zdaj kompliciralo, bo zdaj vse OK.
Slab začetek, odličen konec.

Lep pozdrav.

Tina M

Bravoooooooooooooooo!

LINA

Čestitam ti in vso srečoooooo!!!
Se veselim z tabooooooooo………
Lepo in prijetno nosečnost ti iz srca želim

Doroteja

Juhuhu!
Čestitam, lepo nosečnost želim pa radi se imejte!

Zares lep dan!
LP, Ena

Najlepša vam hvala za lepe želje, srečna sem, da sploh ne znam povedati, jokam že dva dni.
Želim si, da bi vsem ostalim čimprej uspelo vse je možno, ko najman pričakuješ.

hvala,kvala,hvala
Si pišemo LEP POZDRAV

Lina! Napiši, kako se počutiš oz. kako si se počutila zadnji teden. Mislim, da nas vse zanima!

Srečno!
M.

BRAVO, BRAVO, BRAVO!

Koliko časa sta čakala? Ali sta bila uspešna po naravni poti?

Želim ti veselo, zdravo in čim lepšo nosečnost!!!!

Taja

P.s.: OSTALE GREMO ZA TABO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 X HURA!!! Iskreno čestitam …

Tini

Iskrene čestitke tudi z moje strani!!! Tudi mene zanima, koliko časa je trajalo, preden vama je uspelo in če je po naravni poti… Prosim, sporoči nam! in seveda, kako si se počutila zadnje dneve pred pričakovano M – kot ponavadi ali pa so bili kakšni drugačni simptomi?

Pazi na svojo pikico, Andreja

Hvala,hvala.hvala za lepe želje

Ja trudila sva se dve leti, zadnji mesec jemanja klomifena sem imela vse možne stranske učinke, zato sem si meseca marca rekla zdaj pa dost, ne bom se več obremenjevala, zato sem šla v nov službeni projekt, šla na pošten dopust z dobro družbo in sploh nisem toliko mislila na zanositev.Da me ne boste narobe razumele še vedno sem razmišljala o tem samo ne tako pogosto.
V začetku prejšnega tedna me je začelo “zvijat” tako kot vsaki mesec pred menstruacijo in sem si rekla o.k, zdaj pa počakam,da dobim menstruacijo potem pa se naročim na nadaljne preizkava( še na forumu sem spraševala kolik časa je potrebno čakat na preizkave).Se mi je pa čudno zdelo zakaj imam tako velik trebuh, pa sem si rekla, ja saj smo na dopustu res veliko jedli.Potem so me pa v četrtek začele boleti prsa, pa se mi je spet čudno zdelo saj me ponavadi bolijo kakšen teden pret menstruacijo in me nehajo na dan menstruacije, sedaj so me pa začele boleti na dan, ko naj bi dobila menstruacijo.Potem je bilo pa konec nisem razmišljala nič drugega kot kaj pa če je ratalo?
In sem šla va lekarno da bi kupila test zraven sem si pa skoz govorila. pa kaj spet noriš s tem testom potem boš pa spet razočarana in sem se dvakrat obrnila pred lekarno.Po sem si pa rekle za vse možno imam denar, ne bo me pobralo za tisočtristo tolarjev in sem ga kupila.Nekaj časa doma hodila po hiši potem pa se odločila in naredila test ma ni trajalo pet sekund, ko sem zagledala dve modri črtici, potem sem pa skoraj znorela od veselja.
To je to.

LEPO VAS POZDRAVLJA NAJSREČNEJŠA

Najsrečnejša si, verjamem!!!

Sem že od večih slišala, da jih prsi bolijo šele kakšen dan pred M ali celo po pričakovani M, čeprav so jih prej vedno bolele kakšen teden ali več.
Po moje zna bit tole kar dober znak za tiste, ki čakamo in čakamo.

M.

Iskrene čestitke. Lepo je slišati zgodbe o uspehu!
Čuvaj mali srček!

Miša

Lina, ČESTITKE!!!!

Juhu, spet je uspelo eni izmed nas!!!!!
Da bi bilo vsak mesec tako!!!!

Pazi se!

Pozdravček,
Tašika

Vsak teden, Tašika, bi bilo veliko bolje :)) Kmalu bi potem lahko ta forum zaprli.

M.

Oj, Miranda! Že cel vikend sva skupaj držali tale forum “pokonci” in še vedno sva ta najbolj vztrajni. Bravo naši!

Veš, kaj pa še nisi nič omenila?! Kdaj pričakuješ M?! Jaz mislim, da sem danes v 10. dnevu ciklusa. Bomo videli! Ta mesec prvič “skačemo” vsak dan! Naš stari je že čisto znucan, ti rečem. Nekaj se mi je začel pritoževati, da je kot stroj! Ha, ha! Če ta mesec ne bo nič, potem naslednji mesec začneva z dvojno (!!!!) bitko! In sicer: pouštr pod rit in še vsak dan en skok! Potem bo našega zihr pobralo! Hi, hi, hi! Joooj, če bi vedel, kaj zdajle pišem v forum…… :-((((((

Ajd, čau!

Taja

New Report

Close