uspeh v 1. letniku gimnazije
Naša hodi na Poljane in še daleč tako ne cvetijo. Odlična bo ena punči, ki se menda z nikomer ne druži in res veliko uči, precej bo popravcev, večina pa z dobrim in prav dobrim uspehom, vsekakor tudi dvojke in trojke! Čestitke vsem odličnjakom, ker te gimnazije so danes bistveno bolj zoprne kot v naših časih.
ne vem no, v mojih sš časih je bilo ravno tako – en, dva odlična, večina pa z dobrim in prav dobrim uspehom, vsekakor tudi dvojke in trojke! Odličnjaki so se bolj malo družili z ostalimi in se res veliko učili, ostali smo se učili bolj kampanjsko.
Ne vem, kaj je bilo drugače od tega, kar ti zdaj praviš … Ena pa je razlika in to velika: naši ta stari se niso po internetu z našim uspehom hvalili in primerjali z drugimi 🙂
tole kar pišeš, je pa res grozljivo… Angleške spise da morajo pisat????? Pa govorne vaje delat??????????? Pa enkrat na leto so vprašani?????????????
Pa 1/3 šusov da je???????????????
No, ti povem, mi smo tudi pisali angleške spise … Bili smo sicer vprašani enkrat na konferenco, zato pa nismo imeli govornih vaj … Tudi pri nas je bilo po 1/3 šusov in tudi pri nas smo kar vsi popravljali, ali pa včasih ne, kakor se je prfoksu zdelo … Sploh so delali, kakor se jim je zdelo, madona, to je bilo šele grozno, a se ti ne zdi? Nikoli nismo vedeli, kaj nas čaka, razen 4x letno napovedano kontrolko … Nisi vedel, če ti ne bo prfoksa dala šus zato ker se na ić pišeš, ali pa mogoče zato, ker imaš modre copate namesto črnih … Ali pa prfoks sošolki za spis, ki ga je dobesedno prepisala od tebe, petico, tebi pa šus … Pa tudi muksnil ni nihče … Madona je bilo grozno, sam res, zdaj je pa še bolj grozno, kaj že???
No, saj pravim, da na bežigradu res ni težko imeti dobrih ocen. Poznam stvari iz prve roke in…bejž no bejž:))[/quote]
Ja, res ne- na Bežigradu pa res ni nobenih visokih kriterijev. Na Mostah, ja na Mostah je pa res težko dobiti dobro oceno :).Tako da, “bo 1. letnik gim.” upoštevajte gospo “itak”, ki vse ve iz prve roke in vpišite otroka na Moste ali pa kvečjemu še na Aškrčevo ali Šentvid, da se bo ful matral za ocene in zelo veliko znal. Brez veze Bežigrad, tam pa res ni treba nič delat:).
Inštruirala sem folk s te gimnazije. Lani na primer mulo, ki je totalno zabluzila, prešpricala vse teste…na koncu se je dalo vse zmenit, da je popravljala za nevemkoliko časa za nazaj, po obrokih…videla sem njihove teste, sori, nič kaj posebnega. Mula na koncu letnika, ko sem jo dobila v roke, ni imela pojma o pojmu, a je imela cel kup enih možnosti, kdaj bo popravljala, pa da ne bo prehitro…a dej no. Jaz bi ji dala takega popravca, da bi glava pekla, ker se ji SANJALO NI.
Sami starši so mi zaupali, da so presenečeni, kako na roko grejo tam dijakom.
Me nihče več ne prepriča v nek kao blazno hud in zahteven nivo te šole, sori:))
No, saj pravim, da na bežigradu res ni težko imeti dobrih ocen. Poznam stvari iz prve roke in…bejž no bejž:))[/quote]
Ja, res ne- na Bežigradu pa res ni nobenih visokih kriterijev. Na Mostah, ja na Mostah je pa res težko dobiti dobro oceno :).Tako da, “bo 1. letnik gim.” upoštevajte gospo “itak”, ki vse ve iz prve roke in vpišite otroka na Moste ali pa kvečjemu še na Aškrčevo ali Šentvid, da se bo ful matral za ocene in zelo veliko znal. Brez veze Bežigrad, tam pa res ni treba nič delat:).[/quote]
Eh, pupa, ne smeši se z nekimi nakladanji, ki samo odražajo tvoje predsodke. Imaš pač oprane možgane in to totalno, ker prihajaš na dan s totalnimi floskulami. Verjemi, kot inštruktorica vidim MARSIKAJ in lahko iz prve roke povem, kake teste in kak nivo se zahteva po šolah.
za tole neznanje, ki ga je nadebudna mula meni pokazala na koncu letnika na Bežigradu, bi na Mostah gladko letela na popravca. Brez milosti.
Ampak z ljudmi, ki imajo v glavi vnaprej zabetonirane fiksne ideje, realno pa nobenih pravih izkušenj in samo govorijo na nivoju “rekla-kazala” in še to na prav pomilovanja vredno prvo žogo (floskule o fantastičnem bežigradu in podenj od podnja mostah, ki so res že prav smešno dolgočasne), se ne pogovarjam, ker je škoda cajta.
LP