Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Ginekologija Neplodnost Uspeh!!!

Uspeh!!!

Včeraj sem bila na odvzemu krvi in test je bil pozitiven. Trebuh se umirja, tako da se že bolje počutim. Hvala za vse nasvete!

Čestitam.
No jaz pa imam test ta petek. 9. dan po T sem poskusila z Intim+ ob 4h zjutraj na morju. Pihalo je, men pa ni blo več za zdržat in sem šla probat. Test je bil negativen, zjutraj, ko sem vstala okrog 7.30 pa je bil pozitiven. No ker je rezultat treba odčitat v roku pol ure, mu nisem mogla verjet, zmedel me je pa precej. Jutri bo 14. dan in tako sem danes po prihodu z morja kupila CB in bom poskusila zjutraj. Tudi sama sem imela strašno velik trebuh in vsak dan sem šla za 0,5 kg gor, tako da sem se zredila skoraj za štiri kg. 9. dan sem si rekla to je pa toomuch in si privoščila sadni dan, kg so se umirili (torej 3 pridobljene kg sem izgubila v nadaljnjih 5 dneh) trebuh pa je zjutraj OK, takoj po hrani pa še vedno postane napet, vendar ni hujšega. Od začetka pa je bilo res grozno. Bolele so me celo rame, podobno kot po laparoskopiji.
Jutri javim kako je z mano, sicer sem se vmes že odločila, da ne poskusim več sama testirat in čakam na beta HCG vendar je hudo težko tako dolgo čakat.

CB 2 črtici!!!!

Čestitke obema!

Čestitke Mateja!
Drži se IU!
Iza

Čestitam!!!!

Tudi z moje strani čestitke obema z vajinimi pikicami!!!

LP, Andreja1

IU oprosti, nisem videla, da 2 črtici že imaš! Čestitike!
iza

Čestitke tudi iz moje strani.

ČUDOVITO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Uživajta in pazita na pikici !!!!

alenka

Punce, bravo! Čestitam!

Čestitam obema!!!
In upam, da bo do jeseni še veliko takšnih sporočil!!!

Čuvajte se in uživajte v poletju…. tudi tiste v pričakovanju dveh črtic.

Lp Jana

Tudi jaz obema čestitam. Pazita na svoje pikice!

lp
Dana

Tudi jaz se pridruzujem cestitkam!!!

Lp, Bianca

Veliko srece obema!!!!

Hvala za čestitke in lepe želje. Upam, da bo uspelo.

New Report

Close