Najdi forum

Spoštovani!V roku 2 dni me čaka zelo zahteven izpit!Zaradi živčnosti pred izpitom ne morem zaspati, kljub temu, da sem poizkusil vse mogoče!Zgodi se mi, da skušam zaspati pa mi ne uspe, potem pa postajam vedno bolj živčen, tako, da na koncu sploh ne zaspim!Zato pred težjimi izpiti vzamem uspavalo SANVAL!Ga ne jemlem pogosto, nekajkrat na leto, mi pa pomaga da zaspim za vsaj nekaj ur!Me pa zanima naslednje!Uspavalo bom vzel ob 2.00 ponoči (takrat bom šel spat, ker imam še snov za predelat, pa tudi običajno hodim še bolj pozno spat ), izpit pa imam ob 8.00 zjutraj!Ali se mi lahko zgodi,da bom v času izpita še pod vplivom uspavala!Prosim ne me prepričevati naj ga ne vzamem, ali naj se ne učim zadnji dan, ker se tega ne morem držati!
l.p.
Boštjan

Spoštovani Boštjan,

omenjeno zdravilo v načelu deluje 6-7 ur, vendar je to odvisno tudi od resorbcije, stanja vašega krvnega obtoka in telesnega volumna. Če že menite, da vam je uspavalo nujno potrebno, potem vzemite le polovično dozo kakšno uro prej, pa boste kljub temu zaspali, zagotovo pa zjutraj ne boste “mačkasti”.

New Report

Close