usodni prebliski
zivjoo!!!
mene pa neki zanima glede usode.
skozi moje zivljenje ki ga budno spremljam,se mi dogaja že od otroštva da znam razbrati znamenja ki se pojavljljajo povsod a drugi prijatelji so me vcasih glede tega zasmihovali in me meli pac za cudno a js sm vseen lahko vidla stvari ki jih zgleda oni niso.dogajale so se mi tudi druge nerazumljive reci,pojav krvi na mizi,ko je umrl kdo ki sem ga poznala zmeraj dotik cutila na rami ali zelo močno prisotnost ob sebipa tudi napovedovanje prihodnosti mi ne dela tezav ker dobivam vcasih prebliske iz jasnega,,,,sm zanima me zdej kaj naj dobrega v zivljnju tem naparvim s tem darom ki ga imam,sej je logicno da pac pomeni vse to nekaj,sej vem da nic na tem svetu ni brez razloga,rabim razlog da se mi dogajajo te zadve ze od malega,,,,
ka ma kdo bilo kako idejo kaj bi lahko bil razlog
najlepša hvala vsem za odgovore in carpe diemm
Pozdravljena.
Ker se zanimam za astrologijo bi te prosila za datum in uro rojstava.
Pozdravljena,irinea!
To ni nič čudnega,si pač drugačna od ostalih ljudi/prijateljev.Zaznavaš nekaj več in v očeh drugih si pač čudakinja.Pa verjemi da nisi,to je tvoj dar,ki ti bo nekoč še kako prav prišel če ga boš le negovala in vzpodbujala.Sicer pa dobrodošla v klub takih!!!Sem tudi jaz ena izmed njih.
Če boš odgovorila,bom vesela!
srečno,
Hej!
Tudi jaz imam občasno kakšna videnja, ki pa niso tako zelo jasna… Predvsem pa vidim dogodke kot je smrt:( Ali pa se v nekem trenutku spomnim na določeno osebo in čez kakšen dan izvem, da je ta oseba lih takrat umrla:(
Že velikokrat sem razmišljala, da bi lahko ta moj dar al karkoli že je, poglobila… Ampak, če mi bo koristil le za napovedovanje in videnje smrti, ga raje pustim na miru. Sem pa že pogosto brala, da ga lahko razviješ.. Kje? Kako? Ima kdo kakšne izkušnje?
Lep pozdrav!
Pozdravljena,Marijanica!
Razviješ ga lahko sama,sploh zato ker ga v bistvu že imaš.Tu je začetek.Lahko se poglobiš v kake knjige,jih je veliko na tržišču.Meni je bila super knjiga Usoda duš od Mihaela Newtona.Ko pa to predelaš pa je nadaljevanje knjige – potovanje duš.
Upam da sem pomagala in srečno!
Forum je zaprt za komentiranje.