Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Pediatrija Pediatrija Uši in krema Infectoscab

Uši in krema Infectoscab

Pozdravljeni,
Pri otrocih se ze od septembra spopadamo z usmi. Kljub vsem ukrepom se vsake toliko casa znova in znova pojavijo. V lekarni sem zelela kupiti Eurax emulzijo pa so mi povedali, da tega ni vec in mi prodali kremo Infectoscab. Ko sedaj doma berem navodila sem opazila, da je to krema proti garjam, uši pa niso omenjene. Zdaj pa me zanima ali kremo lahko uporabim pri useh ali ne.

Hvala ze vnaprej za odgovor

Proti ušem je na trgu nekaj preparatov, verjamem, da ste jih tudi že poskusili. Infectoscab spada med zdravila proti parazitom zunanjih površin in proti garjam. Je samo v obliki kreme, kar je za razuševanje manj primerno. Obstaja še tekoča dermalna emulzija benzilbenzoat, ki je primernejša za uporabo na lasišču in spada v isto skupino zdravil (garje, uši). Obe zdravili sta na zelen recept!
http://www.ivz.si/register/RZ_ATCP.HTM

Lp (še vedno) Tanč; Pediater je odvetnik otroka. Vedno se vpraša: "Ali je to in to za otroka dobro?" ne glede na interese, mnenja, prepričanja drugih.Everything will be OK in the end. If it`s not OK, it´s not the end yet. In seveda: UPORABLJAJTE ISKALNIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ISKALNIK JE ZAKON!!!

New Report

Close