UROŠ ZORMAN-rokometaš
ja vem da je zdej v španiji…mnda pa pride zdaj k pivovarni laško =))…zanimam me kej živi v sloveniji oz.je živel pred tem ko je šel v španijo…joj ko sem nadležna…hehe…čist tako vprašam…mam jst svojga lubeka doma-ko mene ni zraven njega je tudi on rokometaš…LOOOL
ajoj, napača 🙂 ja potem pa se mogoče še premislim :-))) do fužin pa ni glih daleč 🙂
nič, evo, mal sem se posladkala… mejte se vsi skupi pa enga sončka!
🙂 o blondy, fajn, pol moj okus še ni čist za v smeti 🙂 nije nije loš… mejte se, zdej pa res!
Backooooooo!!!!! ;)) To mi deliiii…. Vugrinec je cute, ampak backo je pa huuuudd! :)) Tk da nis edina….si se že veselila, a? ;))
Uživejte…
o džizus, kooončno, da ne bova sam blondy pa jst :-))))))))))) kulllllllllllj 🙂 mam večji vesele, če še kera navija za backota :-)) hud, hud, res… uživej!
ejjjjjjjj ženske anede, da ga cez Backota ni:))))o jaa:) drugac sm pa kksn teden nazaj prebrala, da se v prostem casu najrajs zadrzuje s punco Urso..v jok pa na drevo:(( No, Kum ko ga vidis mu povej, da ma ze cel fan club:)
kr_ena!!! Pol sma na istem, meni se Uroš dopade glih toliko ali pa še bolj kot tebi…V Španiji je sedel samo na klopi in zato zdaj prihaja v Celje pokazat svoje rokometne in druge sposobnosti…
Doma je v Lj, na Zaloški, s punco, ki ji je ima Katja, skupaj sta že 3 leta…te zanima kaj ona študira in kako izgleda? Veš, dnevnik Ekipa je izvor tisočerih informacij…
Je pa res, da se strinjam s KUMom, ki pravi da je z njim igral rokomet…je kar svojeglav in ni glih biser kar se njegove osebnosti tiče.
Lahko pa se pohvalim, da sem bila nekajkrat z njim na drinku, še preden je imel punco…
Kaj naj še rečem…
Glede Backota pa- ima punco…no, vsaj tako je izgledalo prejšnjič po tekmi s hrvati- eno blondinko iz tribune je tako zaslinil, da…je to bila ziher njegova punca.
Kaj od žene od Vugrinca kaj piše ?More bit dobra če je dobila takega fajn tipa.
Za ženo od Vugrinca vem samo da full dobro izgleda (videla sem jo na eni tekmi) in da je od njega nekaj let starejša…
oooo aguilera ti maš pa res srečo!!!! =)) jst bi tut šla z njim na drink….sam trenutno ne k mam fanta….če bi bla pa samska….mmmmmmmjjjjjjaaaaammmmmiiii…ne bi blo blema…hehehe…agiulera a ti si iz lj?
Ne, študiram vLj!
Članek od njega je v današnji Novi, če katero zanima.
Forum je zaprt za komentiranje.