UROŠ ZORMAN-rokometaš
Meni ni. Pač nisem večina žensk:-) Meni sta od tujcev všeč tale nemški igralec Kehrmann, ki je dal največ golov proti nam in ga verjetno vsi sovražite:-) in pa tisti danski, ki je imel tako hudo podplutbo na levi okici. Pa oni še Stryger al kaj je že bil. Tud kjut:-) In pa en iz SČG, samo se ne spomnim kako mu je bilo ime. Tak mlad pa ful nežen je zgledal. Pa kar nekaj golov je dal.
Meni sta oba luškana-Zorman in Vugrinec. Edina od naših, ki sta mi dobra. Zorman ma take lepe očke:)
Drugače pa kr ena, se bo treba sprijaznit s tem, da ga lahko gledaš pač samo po tv:)
Demie, Vugi pa je drugače po rodu Ptujčan, to pa je vse kar vem o njem:) Zato pa je tak lep, ker je iz naših koncev!:)))
Pajek, nope, meni ni on všeč. Pravzaprav mi ni bil nobeden od hrvaških igralcev, ki sem jih videla, všeč. Edino en, ki je bil dol pobrit, je imel lepe očke.
🙂 Da so Štajerci lepi, to že dolgo vem:-) No, ja, škoda, ker je tako visok. 195cm. Bi zgledala kot palčica zraven njega tud, če bi imela 20cm petke gor:-)
:))) Ja, to pa ni fajn, če je tip tak visok, da si moraš pručko nosit zraven, da ga lahko kušneš:))
Zanimivo kako so okusi različni. Tebi nista všeč Vugi in Zorman, jaz pa čist nič privlačnega ne vidim na Pajotu.:) Taki moški kot je Pajo meni niso nikoli potegnili.
:-)) Meni pa recimo Zorman ni tk fajn. Recimo Podpečan pa tak orjak kot je Tomšič sta mi pa kul:-) Pa tud Lubej je tak nežni. Pa Pugartnik in pa bivši Iztok Puc:-) Čisto kontra mojega tipa pa so recimo Lapajne, Kastelic, Ficko, Simonovič , Bedekovič pa tud Kavtičnik mi ni nič kaj posebnega.
Recimo, da imam jaz vgrajen nek hudi samokritični obrambni mehanizem. Avtomatsko mi niso všeč tipi, ki so taki lepotci in popolni in skoraj vsem všeč, ker vem, da jaz njim niti pod razno ne bi bila všeč. Saj veš, zakaj se mučit, če itak ne bi imel šans. To je zelo uporabno v real life, ne samo pri nekih športnikih, kjer itak samo fantaziramo 🙂
Z Zormanom sem 7 let treniral rokomet na Slovanu. Tip je nadut, asocialen, egoističen, svojeglav…. Odličen rokometaš, kot človek mi pa niti slučajno ni všeč. Poleg tega je pa še policaju… ajajajaj
Backo je pa ravno nasprotje, z njem sem se vedno dobro razumel- dober smisel za humor, ni prevzeten, zelo družaben in kar je glavno: ima srce na mestu.
:)))))))))))
nobenga po imenu ne poznam; je blo pa kr neki luštnih, ja..
ja pajo ma punco…vsaj mislim da je se z njo =))
kum potem pa ti veš od kot je tale srček-uroš =))…pa mogoče veš če ma kakšno bejbiko?mmmmmmjammmmmiiiiii res je dober!!!škoda, da ga lahko samo na slikah gledam…hehehe
Eh, saj pa ti ne moreš vedet komu bi bila všeč in komu ne. Malo več samozavest je treba imeti! Meni če je nekdo všeč, mi je všeč, pa ne glede na to ali je vsem všeč ali pa ni nobeni všeč!:)
oj, kum, dobr da si omenu backota :-))))))))))))))))) men je naaaajbl luškan! ma res, noben drug mi ne sede tolk, no 🙁 pa ne vem, a je sam men všeč a je še keri punci? do zdaj se še nobena ni javla :-)))) mogoče mam pa en tak čuden okus 😉 no, ampak ti, kum, pravš da je fajn, torej me intuicija še ni zapustila :-)))))
pa še tak lep ime ma… fajn kombinacija s priimkom :-))))
mejte se!
iz kot je pa drugače?
a, si pa na tekočem :-)) sam da se mata rada :-))))
sej ji nisem fouš, pa tud v španijo ne bom zdej kr letela, hihi… mam lubija tuki 🙂 sam ognjena mi je pa vseen lepo pogledat :-))) mjami!
Forum je zaprt za komentiranje.