Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost UROŠ ZORMAN-rokometaš

UROŠ ZORMAN-rokometaš

mene pa zanima ce ka kdo pozna?iz kot je-kje bi se ga dal kej v živo videt…hm poleg rokometnih tekem?men je namreč full dober…mmmmmmm =)))

Brez zamere, saj Zorman je ok, samo a slučajno kdo pozna al pa karkoli ve o Vugrincu?:-)))
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:-)))))

jest vem o Vugrincu to, da je ful dober moji sestri :))))

ja ZORMAN….njam njam….sam mislm da je poročen dečko….

;))) jaz sem gledala sicer samo dve tekmi, ampak se mi je tud tale Vugrinc najbolj dopadu. Zgleda, da bi bil fajt..;)

Nabavi si njegovo sliko in ga obcuduj. Vse ostalo je fikcija :-))))))

Vugrinc je drugac ful fukish 😉

ja, Uroš je pa res cukr…….njami…… :)))

Zeeeeh…rokomet 😀

Ma ja, no Uroš… ni grdi, samo nekaj ekstra mi pa ni, no..

Vugrinec je pa sveže poročen……..
smola, dekleta

Ja in ima zelo lušno in classy ženo, da bo žalost še večja. Tako sveže poročen pa tudi ni več.

Mene pa bolj zanima, če ma Pajo kako punco…pa če ma mogoče črne lase? :))) Zorman pa Vugrinec pa sta itak vsaki všeč zato mi nista interesantna, preveč sta popolna.

A pol so ti taki grobi fantje všeč, hehe.

Pajo je imel eno babo, ker je blo enkrat po Tv neki od njega, sam že kar precej časa nazaj.

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

Hm grobi? Ne ravno obratno. Pajo zgleda taki umirjeni, mirni, tako fajn močno telo ima, pa nasmeh. Da pa je na igrišču pač drugačen, pa je normalno. Saj isto je komentator govoril za Golužo, ki se ga iz njegovih časov spomnimo kot hudega provokatorja in preprivljivca, izven igrišča pa je baje čisto prijeten fant.
P.S: Hvala za info.

Ccc, jaz spremljam rokomet že več let tk, da imam prednost;-)) S tem, da se morš zavedat, da itak pol Slo. nori za njim. Povrh je pa še poročen. Težka bo. Ampak bo že:-) Sicer sem pa ugotovila da je malo podoben Tomiju od Siddharte:-)

Ima punco, s katero že več let živita skupaj in se imata fuuul rada. To je v enem intervjuju sam povedal. Zdaj, če po novem planirata družino, pa ne vem. Pa že:-)

Ko že razpravljate o lepoti rokometašev. Kaj pa Hrvat Ivano Balić vam je všeč? Tisti, ki ej bil izbran za najboljšega igralca prvenstva..

Meni se zdi on en tak lepi fantek, ki je verjetno všeč večini žensk.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Mogoče je pa v postli tudi čist drugačen. Sigurno igra “trdo” obrambo. Kakšna zaščitna očala ne bi bla odveč. :))

You never know when an old calendar might come in handy! Sure, it's not 1985 right now, but who knows what tomorrow will bring? -Homer Simpson

heheeh….:)Dobra je tale.

Eh saj mam itak Pajota doma :)))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close