Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Rak Kako živeti z rakom? urologi v slovenj gradcu

urologi v slovenj gradcu

Pozdravljeni,

zanima me, ali ima kdo izkušnje z urologi v SG. Diagnosticirali so mi raka prostate in nujno rabim dobrega urologa. S tem, ki me je zdravil do zdaj, ne morem več sodelovati.
Najlepša hvala za pomoč.

Pozdravljeni!
Osebno priporočam dr. Koršiča, kateri me je tudi že 2x operiral (semikastracija – rak na modih, varikokela) in sem z njim tudi zelo zadovoljen. Tudi dr. Kramer in Zupančič sta zelo dobra, ostalih pa na žalost ne poznam!
Če potrebujete še kakšni info, pa pošljite zs!
Lp pa veliko sreče!

Pozdravljeni!
Gospod Zizou ali mi lahko malo več poveste glede vaše bolezni,sploh kaj v zvezi z varikokelo.Ali ste te dve bolezni sploh v povezavi, ali so vas večkrat operirali ali samo enkrat.Namreč moj 16 letni sin ima varikokelo in zato sprašujem.Upam , da mi boste odgovorili čeprav je mogoče težko o tem govoriti.
Hvala in lp

Pozdravljeni Majalli!
pri varikokeli gre za povečan venski splet (nekakšne krčne žile) kateri nima nič za opraviti z rakom na modih. Mene je v modu že pošteno bolelo pa še zatekalo mi je, tako da sem se po posvetu z urologom odložil za poseg. Poseg poteka v splošni anesteziji in je kratkotrajen, samo okrevanje pa je zelo hitro (naslednji dan odideš domov, po tednu dni že kolesariš!

Če vas še kaj zanima, pa mi pošljite zs!

Star sem 70 let , leta 2002 sem dobil močne bolečine na prostati . Ultrazvok je pokazal , da imam prostatolit – velikost prostate pa 33 . Leta 2004 sem bil ne diagnostični na Bledu, kjer je bilo ugotovljeno , da se je prostatolit zdrobil , velikost prostate pa zmanjšalo na 18. Nekaj mesecev je bilo potem v redu , nakar so se začele zopet bolečine in vnetja . Ta vnetja lajšam z čaji . Me pa skrbi , ker so že nekaj let močne bolečine ob izlivu semena in imam še problem z erekcijo , mislim, da zaradi vnetij je penis slabo občutljiv . najbolj me skrbi , zakaj so tako močne bolečine pri ejakuaciji
. Hvala za odgovor !

ROTKIV

g. ZIZOU – vprašanje glede Varikokele: ali Varikokela daje občutek bolečnine v modih oz. na delu razširjenih ven, včasih tudi višje proti območju medenice?

SPrašujem zato, ker veliko piše o sami Varikoklei, nikjer pa ni piše kakšne težave povzroča (bolčenine, neprijeten občutek,…)

New Report

Close