Uretritis
Pozdravljeni,
pred dobrimi tremi tedni sem opazil da me med uriniranjem malce peče. Ne vsakič, občasno. Nato sem opazil tudi rahel izcedek ter vrh penisa je malce rdeč. Oba z partnerico sva šla na pregled jaz k osebnem zdravniku, ona pa k ginekologu. Njej so naredili bris in ji postavili diagnozo Gardnerella vaginalis in mešano vaginalo floro.
Dobila je kremo Dalacin ki jo je jemala teden dni.
Jaz sem dal kri in vodo, kri je ok, v izvidu od urina pa je piše pod Sed-Bakterije ( malo okroglih).
Dobil sem napotnico za Dermatološko kliniko, kjer že 14 dni čakam da mi spročijo datum za pregled.
Kaj predlagate?
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
Pozdrav!
Podatkov je premalo, da bi lahko definitivno odgovoril, pa vendar je veliko odvisno od tega, kdo je ali ni imel odnose z drugo osebo in če so bili, potem je vse odvisno od brisa, ki ga bodo napravili na D.kliniki.
Po tem bo vse jasno in tudi terapija v primeru poz. izvida bo potrebna za oba.
Lp
Pozdravljeni,
sedaj je znanega malo več.Na Dermtološki kliniki so mi vzeli bris, in ugotovili okužbo z bakterijo Ureaplasma ureallyticum. Dobil sem tablete Doxy (100mg) ki sem jih jemal teden dni po dve na dan.Ravno tako partnerka.
No sedaj je cca 14 dni po terapiji, stanje je isto.Sicer je izcedek vmes skoraj izginil,ampak sedaj ga zopet opazim. Občasno malce pekoč občutek pri uriniranju, in bel izcedek iz penisa ( opazim ga samo zjutraj).
Kaj svetujete?
Hvala za odgovor.
Lep pozdrav
POzdrav!
Bolj kot to, da terapija ni pomagala, je verjetno, da je ponovno prišlo do okužbe, seveda pa so lahko vzrok tudi drugi povzročitelji, priporočam ponoven obisk pri dermatologu.
Lp