Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Vrtičkarstvo, zelišča in urejanje okolice urejanje menstruacijskega cikla z zelišči

urejanje menstruacijskega cikla z zelišči

Pozdravljeni, stara sem 23 let in imam dokaj dolg menstruacijski cikel, cca.35 dni, vendar je menstruacija neredna – včasih jo dobim na 37 dni, drugič na 28. Ginekolog pravi, da je to vse v mejah normale, ker sem kadilka ne priporoča kontracepcijskih tablet. Mene pa neredna menstruacija vseeno moti, zato me zanima, če se da s kakšnim zeliščem vplivati na cikel? Nekje sem zasledila, da sta taki zelišči med drugim rman in rabarbara – ali to drži?

Zdravo!

Sama sem v raznih zeliščarskih bukvah zasledila, da najbolj pomaga čaj iz navadne plahtice, njivske preslice, rmana in ognjiča. Vse našteto lahko kupiš v lekarni. To čajno mešanico pijem dva meseca in se mi je cikel že uredil.
Veliko uspeha! 😉

Tinčika, prosim, če bi mi povedala, ali ste kupila že narejeno mešanico zgoraj navedenih čajev, ali ste morda kupila posamezne čaje in si nato sama zmešala mešanico. Koliko in kako ste to pila dnevno?
Hvala in lep pozdrav,

New Report

Close