Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom ureditev okolice hiše in dvorišča

ureditev okolice hiše in dvorišča

Radi bi se lotili urejanja okolice pri novogradnji. Za začetek bo treba skopati cca 50 m dolg jarek in zabetonirati temelj za ograjo (plastična mreža). Položiti bo treba robnike med zelenico in bodočim asfaltom, na koncu pa še poasfaltirati dvorišče). Je kdo, ki bi karkoli od tega naredil po zmerni ceni (material lahko nabavimo mi, radi pa bi izvedeli fiksno ceno dela, da ni kasnejših pregovarjanj koliko ur je bilo dejansko potrebnih). Lokacija pa je obrobje Ljubljane.

Jaz sedaj preizkušam mojega zidarja (pri nas še ni nič naredil), investitor, ki mi ga je pa priporočil, pa pravi, da se drži predračunov (in glede na to, kako sva se midva dogovarjala za ponudbo, kar verjamem, ker sva še zemljo na parceli odkopavala, da je videl sestavo tal).

Je pa iz Domžal. Rabiš telefonsko?

Imaš kakšno idejo, koliko računa na uro? Naš zidar namreč računa cca 2.000 sit zidarske ure na fuš. Je to veliko? Bi vaš prišel tudi na drugi konec okolice LJ – ravno nasprotno od Domžal? Pa saj vem, da je najbolje, da ga sama vprašam – torej, se priporočam za telefonsko. Lahko tudi na mail.

Pijma nima (še) koliko računata, še nisem dobila ponudb:

Tisti ki delajo estrihe, kar ni zanemarljiv podatek, so mi priporočili g. Milan 041 786 289

Sosed pa je navdušen nad g. Tone 041 746 910.

New Report

Close