Najdi forum

UREDITEV OKOLICE HIŠE

Za hišo imamo nekaj zemlje v bregu – potem je gozd.

Rada bi očistila vso zaraslo travo, odstranila kamenje……….širina cca, 15 m in v breg 50 m.

Zabetonirala bi temelje ograje (na to bi dala žičnato ograjo), stopnice, škarpe in ograde za vrtne grede.
Dostop imam samo po stopnišču – pred hišo je cesta, levo in desno so hiše.
Kakšni stroji (po moje) ne pridejo v poštev!
IŠČEM EKIPO, KI BI MI TO UREDILA. OGLED + MATERIAL + MALICA + DENAR NA ROKE!

Prekmurje?
Bela krajina?
Severna Gorenjska?
Koroška?
Dolenjska?
Štajerska?
Primorska?
Notranjska?
Zasavje?
Kočevsko?

ajaaaaaaaaa

Center sveta! Ljubljana!!!!!!!!!

piši ali pa kar pokliči moga d.o.o. iz MB, ne bo ti žal 🙂

http://www.moga.si/

Potni stroški in uporaba orodja gre v ceno ure. Mislim ogled – potem se dogovorimo za denar in to je to.
JAAAA. Sem z Gorenjske – okolica Škofje Loke.

Škoda MOGA – daleč smo – hvallla vam!

Ti veš, da je tako ponujanje dela nezakonito?
Oglasili se ti bojo iz tržne ali pa davčne inšpekcije (ja, kontrolirajo razne forume) in bo luštno :))
Ampak potem ne joči tule, da nisi vedela, da ne smeš ponujati denarja na roke..

Pa kakšni ljudje ste to, da vas tako žulijo takšne stvari? Pa kaj tebe briga, če ponuja delo, pa kaj tebe briga, če bo nekdo nekaj zaslužil?
Pa to morate biti res strašno nesrečne in zagrenjene osebe, da se kar naprej spotikate ob druge.Pred svojim pragom pometaj, za druge ne skrbi 🙂

Pa kakšni ljudje ste to, da vas tako žulijo takšne stvari? Pa kaj tebe briga, če ponuja delo, pa kaj tebe briga, če bo nekdo nekaj zaslužil?
Pa to morate biti res strašno nesrečne in zagrenjene osebe, da se kar naprej spotikate ob druge.Pred svojim pragom pometaj, za druge ne skrbi :-)[/quote]

Zakaj me žulijo take stvari?
Zato, ker se z utajo davka krade vsem nam!

poznam,

naredijo full kvalitetno, poceni, in tudi uradno.

Pokliči na
041 686 734
in dogovorili se boste za ogled in okvirno ceno!

Nama so zrihtali u nulo, in daleč najceneje od vseh ponudnikov. So pa iz okolice Šk.Loke.

Lp

Pa to morate biti res strašno nesrečne in zagrenjene osebe, da se kar naprej spotikate ob druge.Pred svojim pragom pometaj, za druge ne skrbi :-)[/quote]

Zato, ker se z utajo davka krade vsem nam![/quote]

A za to kar ti pokrade država, se pa ne sekiraš?
In za to, da so eni prisiljeni delat na črno, da preživjo, ker jim je država vzela delo in jim drugega ne da, za to se tudi ne sekiraš? Daj, začni malo uporabljat možgane!
Verjemi, da takrat, ko bodo vsi imeli lepe, dobro plačane službe kot ti, tudi utaje davkov če ne bo. Do takrat pa, naj si ljudje pomagajo, ti nimaš nobene pravice, da jim zavidaš!!!

Zato, ker se z utajo davka krade vsem nam![/quote]

In za to, da so eni prisiljeni delat na črno, da preživjo, ker jim je država vzela delo in jim drugega ne da, za to se tudi ne sekiraš? Daj, začni malo uporabljat možgane!
Verjemi, da takrat, ko bodo vsi imeli lepe, dobro plačane službe kot ti, tudi utaje davkov če ne bo. Do takrat pa, naj si ljudje pomagajo, ti nimaš nobene pravice, da jim zavidaš!!![/quote]

Imam dobro plačano službo, ja!
Delam kot s.p., samozaposlena in redno izdajam račune za vse, kar naredim. In denarja imam točno toliko, kolikor delam in imam ga zadosti za moje potrebe.

Ja, in tisti, ki delajo na črno, kradejo tebi in meni in vsem ostalim!
Zaradi takih plačujemo višje davke, višje prispevke, dobivamo manj socialnih transferjev (otroški dokladi, delno sofinanciranje vrtcev, štipendije…), manjšajo se nam pravice so zdravstvenih storitev – podaljšujejo čakalne vrste, nižajo se pokojnine in podaljšuje potrebna delovna doba … ti je mogoče zdaj kaj jasno?

Verjemi, da takrat, ko bodo vsi imeli lepe, dobro plačane službe kot ti, tudi utaje davkov če ne bo. Do takrat pa, naj si ljudje pomagajo, ti nimaš nobene pravice, da jim zavidaš!!![/quote]

Delam kot s.p., samozaposlena in redno izdajam račune za vse, kar naredim. In denarja imam točno toliko, kolikor delam in imam ga zadosti za moje potrebe.

Zaradi takih plačujemo višje davke, višje prispevke, dobivamo manj socialnih transferjev (otroški dokladi, delno sofinanciranje vrtcev, štipendije…), manjšajo se nam pravice so zdravstvenih storitev – podaljšujejo čakalne vrste, nižajo se pokojnine in podaljšuje potrebna delovna doba … ti je mogoče zdaj kaj jasno?[/quote]

kok si ti naivna…ampak ja…mogoč boš kdaj spoznala dejanske razloge za primanklaj denarja v transferjih….

lp

Zaradi takih plačujemo višje davke, višje prispevke, dobivamo manj socialnih transferjev (otroški dokladi, delno sofinanciranje vrtcev, štipendije…), manjšajo se nam pravice so zdravstvenih storitev – podaljšujejo čakalne vrste, nižajo se pokojnine in podaljšuje potrebna delovna doba … ti je mogoče zdaj kaj jasno?[/quote]

kok si ti naivna…ampak ja…mogoč boš kdaj spoznala dejanske razloge za primanklaj denarja v transferjih….

lp[/quote]

Čeprav naivna, sem pa poštena.
Ne zaradi strahu pred kaznimi, amapak zato, ker je tako prav!

051 325 826 Pokličite in lahko takoj začnemo z delom, ugodno. Smo iz Kranja.

Lep pozdrav smo kvalitetna ekipa,ki opravljamo gradbene storitve Vam lahko uresničimo Vaše želje smo iz okolice žužemberka
za ogled se lahko zmenimo po telefonu 040/525-410

Lep pozdrav !

New Report

Close