Najdi forum

Pozdravljeni,

sledec problem…. z nekaj prijateljicami (3-5) se dobimo na ca. 2 meseca in gremo po navadi na vecerjo. Tokrat nas je bilo 5, precej smo spile, jaz sem bila ful dobre volje in sem na koncu poravnala /castila cel racun (200 eur). Pred enim mesecem pa tudi, samo je bil vseeno malo nizji. Pa nimam prevec denarja, da ne bo pomote 🙂 Samo vcasih se mi zgodi da sem malo prevec radodarna in potem to recimo da, obzalujem. Torej kako ravnati v prihodnje, da ne bo zamer, enostavno reci da sem jaz bila ze 2x na vrsti? Ne bi rada da je ljudem samoumevno da jim vedno jaz placam in da se navadijo na to…

Najlažje bo pri sebi razčistiti, da tudi če bo katera zamerila imate pravico reči ne. In imate lahko za to tudi svojo lastno merilno palico.

Je pa to težko narediti dokler se človek obremenjuje s tem, kaj drugi o njem mislijo.

Se pravi, entstavno naslednjih nekajkrat reci nekaj v smislu danes ste pa ve na vrsti, jaz sem ze zadnjic bankrotirala?

Dekliček, malo preveč si gledala Seggs v mestu in malo preveč upanja polagaš v te svoje “prijateljice”. Pozabile so že zdavnaj kaj si ti plačala. Kar je dano je v zlato jamo zakopano. Ona ima že nove škorenjčke in rutko tebe pa na shadow block.

Tole kar delaš ni pošteno do tvojega partnerja in bodočega otroka. Začni varčevati in vlagati vase in svojo prihodnost. Te ženske kafanske čenče pa čimprej prerasti. Pa lp.

New Report

Close