Najdi forum

Upravnik bloka

Se opravičujem, ker tema ni za ta forum, vendar bo tukaj ,vsaj upam, več odziva kot drugje.

Imamo slabega upravnika – Metalka Stanovanjske storitve – v Ljubljani.
Iščemo novega, ki bo boljši oz. bo izpolnjeval dogovore.
Že marca smo se zmenili z njimi za predračune za popravila na hiši, pa še vedno nič od njih.

Ali imate kakšne dobre izkušnje s kakšno firmo ? Se priporočam za nasvet.

Hvala.

Če se ne motim, mora upravnik izdat razpis za najbolj ugodnega ponudnika, kar lahko traja, še posebno, če se kdo pritoži. Vprašaj direkt k njim kaj se dogaja.

Nimam dobrega nasveta, vsekakor pa odsvetujem SPL (da ne bi imeli še večjih težav)!

Tudi jaz močno odsvetujem SPL!!!

ODSVETUJEM Gradalis upravljanje. Vsak mesec nas “nalupijo” za par jurjev poleg rednih stroškov, narejenega pa ni nič, niti osnovno.

Mi smo pa do sedaj kar zadovoljni z Ruskim carjem (upravitelj).
z.

Želva je zakon.

Gospodar (pri nas, kar OK – moti nas edino, da ni individualnih števcev za vodo) ali Valina (pri sestri – so zelo zadovoljni – pred njimi so imeli kup težav – se ne spomnim s kom :-(().

LP

nika

pri nas pa kar sami upravljamo. So že pred leti ustanovili stanovanjsko zadrugo, vodstvo v njej je sestavljeno iz nekaj stanovalcev, računovodske posle opravlja najeti servis. In tako imamo stolpnico lepo urejeno, plane delamo sproti, stroški pa so med najnižjimi v naselju.

Nikar SPL. Vseskozi nateg, pa kakšno hišo imajo!!! Na računa natega seveda.

Standom v Šiški se mi zdi super. Drugih ne poznam.

Lp, Srči

Vedno smo vam na voljo http://www.ferdom.si ali [email protected]

New Report

Close