upravljalec SPL – mnenja
Pozdravljeni, SPL so pri nas kot “diktatorji”, ki še niso slišali za besedo “demokracija”.Imajo precej samozavesti, ker jim nihče nikoli ne stopi na prste. Njihovi pomagači so še najeti odvetniki inOKS Ljubljana.Poskušajmo se združiti, ker je v velikosti moč in jim pokažimo, da se ne damo. Največ problemov imamo s starejšimi, ki še vedno živijo v časih, ko še niso bili lastniki in nimajo pojma o ničemer. Če se združimo in se obrnemo na “protikorupcijsko komisijo” morda uspemo.Upam, da se bo kdo odzval in uspemo. Lep pozdrav.
Sploh ni komplicirano. Izgovarjajo se, da zaradi “t.i.” dolžnikov to ni mogoče. Pa sploh ni res, ker je dolžnikov malo, čim pa je izdan sklep sodišča pa nima zamenjava nobene zveze. Bojijo se, da bodo izgubili te” namišljene bedake” od katerih dobro živijo. Povežimo se in skupaj udarimo pa bomo zmagali. Niso nenadomestljivi in je še veliko boljših od njih. Delajo samo za svoj interes za katerega pa so dobro plačani.
ODLOČILA SEM SE, DA GREM PRIHODNJI TEDEN POVPRAŠAT NA DUNAJSKO 56, KJER JE “PROTIKORUPCIJSKA KOMISIJA” IN JIH POVPRAŠAM, KAJ TO JE, ČE NI “KORUPCIJA”, KAR DELA ŽE 20 LET SPL. VSI SAMO STOKAMO NIČ PA NE NAREDIMO, DA BI SPREMENILI SITUACIJO. DEMOKRACIJA JE ODLOČANJE NE PA PRISILJEVANJE V NEKAJ KAR JE SLABO. PRED KRATKIM SO ZAMENJALI OBRAZCE ZA NAŠ DENAR, KER MISLIJO, DA NAM TO KAJ POMENI, Z OBRAZCI PA PRIKRIVAJO ZARAČUNAVANJE STROŠKOV. UPAM, DA BO TJA ŠEL ŠE KDO.
Dragi obiskovalci te strani lepo pozdravljeni. Današnji dan sem prišel do ugotovitve, da se še tako lahko trudite je vse zastonj, kajti SPL ima podkupljene koordinatorje in hišnike. Pri nas smo vodstvo zamenjali že 4x ravno zaradi zniževanja stroškov in poštene obnove pa so vsi isto plačani in podkupljeni s strani SPL-ja. V začetku delajo kar se da v redu, kasneje pa postanejo njihovi zagovorniki. Pa naj bo kar koli sem o tem prepričan, mi pa jih še plačujemo, da nas goljufajo. Pa naj vodi hišo dedek, babica ali smrklja vsi rabijo denar in vsakogar se da podkupiti. SPL pa denar ima in si to lahko privošči.
dragi obiskovalci te strani, vesela novica, je ta, da g.Pirnat, ki je zadolžen za toplovodne zadeve v blokih in stolpnicah podkupuje hišnike in spl. Tako od skupnega zneska, ki ga zaračuna, da 10% hišniku in 10% spl-ju. Tako nastanejo tako veliki stroški kot jih imamo. Debatni krožki se odvijajo v bifejih na pijači in je nenadomestljiv, ker so tisti, ki dobijo denar presrečni. Mi smo pripeljali nekoga, ki bi to naredil precej ceneje pa je že vse dogovorjeno. To delajo že dvajset let in bodo še naprej, ker je to edino kar znajo