Najdi forum

Kar brisite vse kar so bili dokazi kar je pisala Pikacrta. Ta forum ni nobena custvena inteligenca ravno kontra. Bomo pac dokaze zaceli kopirati, saj je javno.

Ja, nestalni nick nima kaj tezit ljudem, kdo so in kje so nekoc pisali. Dvojna merila in ironija do konca. Ce ne bi bilo zalostno, bi bilo smesno.

Temu, kar se gresta vidva z onim gnjavatorjem, se rece nadlegovanje. Svoje psihicne tezave resujta z za to usposobljenimi strokovnjaki, psihiatri oz. na kak drug konstruktiven nacin.

Kaj tebi ni jasno? Napisala sem, da si težila s tem o nestalnih nickih še predno je kdo pisal o tem kdo si, kaj si ali karkoli o tebi. Še veliko prej preden je bila odprta ta tema. Že v temi Info in še kje pred tem.
In ne žali. Ti bi rabila kakega strokovnjaka.

Pikacrta a se ti ne zdi, da se teb že mal blede, ko toliko razmišljaš o teh nickih? Kdo ima kater nick, koliko nickov ima kdo itd. itd. itd. Kako pa si v vse to tako prepričana? Kako pa veš, da nekdo ni popolnoma nov na tem forumu in je edini nick njegov ta, ki ga ima? Kako pa veš, da nekdo ni pisal prvič in samo enkrat? Kaj sploh pomeni NESTALNI NICK ? Kaj, če nekdo samo bere pa se je enkrat odločil tudi pisati? V nos ti gre, ko je nekdo napisal kje naj bi ti včasih pisala. Se pravi si res tam pisala? Se pravi si potem tudi res nekoga tam izpostavila z imenom in priimkom? A to je pa prav? Nestalni nicki so huda stvar, hudo nadlegovanje. To, da nekoga javno izpostaviš z imenom in priimkom je pa prav?

Ja ampak v takem primeru lahko tudi drugi pišemo kar hočemo, se ti ne zdi? No njej pa to ni po godu. Ti si ti, ona je pa ona.
Ona napiše to na tak način kot, da je pomembnejša od vseh drugih.
Morda pa v realnem življenju njo tako obravnavajo kot, da je manjvredna in mora na netu dobit ovčke katerim bo lahko ona ukazovala.
Je bilo pa vse to nesramno zbrisano tako, da seveda ne morete videti.
[/quote]

Ne ne moreš pisat kar hočeš, ker obstajajo določena merila/pravila.
Podobno kot na cesti, ko nekdo pelje 100km čez naselje, potem lahko peljejo vsi čez omejitev?
Vsak odgovarja za svoje grehe in razsodnik na tem forumu je Boštjan zato se ti napihuješ za brezveze in si jemlješ neko pravico razsodnika.
Če bo moteče bo že modi ukrepal.

Ustavi konje.

Podobno kot na cesti, ko nekdo pelje 100km čez naselje, potem lahko peljejo vsi čez omejitev?
Vsak odgovarja za svoje grehe in razsodnik na tem forumu je Boštjan zato se ti napihuješ za brezveze in si jemlješ neko pravico razsodnika.

Ustavi konje.
[/quote]
No zdaj si se uštel. Boštjan sam je napisal, da lahko vsak napiše skoraj kar hoče. Malo bolje beri. Jaz sem samo ponovila.

Ustavi konje.
[/quote]

Aja pa btw, po tvoje, če jaz ne smem, potem tudi drugi ne smejo. Ali pa imajo samo nekateri take privilegije?

S tisto zgodbo iz preteklosti nimam nic. Sploh ne vem, za kaj gre.

Res, prevec nagravzno je tole.

Ni nič tako hudega. Obstajajo še hujše stvari. To je forum, to je splet, če si preobčutljiva to ni zate. Na spletu se dogaja še kaj hujšega kot samo pisanje po forumih. Nihče ti nič noče, vsaj jaz ne.
Ampak če ti lahko pišeš kar se ti zljubi, pišeš kaj kdo sme česa ne, določaš kdo ima koliko nickov, boš pač kdaj tudi kaj nazaj dobila.

No zdaj si se uštel. Boštjan sam je napisal, da lahko vsak napiše skoraj kar hoče. Malo bolje beri. Jaz sem samo ponovila.
[/quote]
Torej?
Zakaj se potem zgražaš nad drugimi, ki pišejo tu?
Čisto brez potrebe 🙂

Po premisleku sem se odločil, da bo ta tema ostala vidna, niti je ne bom zaklenil. Prosim, če lahko podobne teme kot je ta, naslednjič odpirate na način, ki izpostavlja vas kot avtorja oz. kot osebo. Npr. Vedno, ko nekdo na forumu naredi XXX občutim YYY. Kaj lahko storim?

Za čisto vse avtorje prispevkov veljajo enaka pravila. Jaz kot moderator nobenega avtorja izpostavljam ne v eno ne v drugo smer. In še enkrat, v kolikor kakšen prispevek po vašem mnenju prestopi mejo (ne glede na to kdo ga napiše – to velja tudi zame) lahko uporabite gumb ‘Prijavi objavo’. Odgovorni na med.over.net se bodo potem odločili, kaj narediti s tem prispevkom.

******************** Boštjan Topovšek, Core Energetics telesni psihoterapevt, Mojster Coach Nevrolingvističnega programiranja e-pošta: [email protected] splet: [url]http://humanu.center[/url] lokacija: Ljubljana, Tabor

Nekateri si preprosto preveč stvari ženejo k srcu…ignoranca je največja moč, ki jo ima lahko posameznik, saj takrat ne bodo slišani še tisti, ki zanalašč kričijo.

Ne vem, če bo to laufalo, sicer bi to moralo biti nekje na vrhu foruma vidno kot pravilo.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Boštjan, predlog vodi k reševanju vzroka nemira. Zato ga lahko samo pozdravim.

Boštjan, predlog vodi k reševanju vzroka nemira. Zato ga lahko samo pozdravim.
[/quote]

Se pravi v tem primeru moramo napisat NEKDO, ne smemo po nicku izpostavit? V tem primeru bo ta NEKDO ostal skrit, se ne bo videl v tem, ali pa se zanalasc ne bo videl v tem in bo naprej delal isto.
Jaz bi prej predlagala blokado pisanja, recimo za nekaj ur ali en dan. Potem takemu lahko kapne, da je sel predalec. Konec koncev forum dovoljuje menjanje nickov… naj se potem taki, ki jih to moti zbunijo na odgovorne, ne na uporabnike.

Se pravi v tem primeru moramo napisat NEKDO, ne smemo po nicku izpostavit? V tem primeru bo ta NEKDO ostal skrit, se ne bo videl v tem, ali pa se zanalasc ne bo videl v tem in bo naprej delal isto.
Jaz bi prej predlagala blokado pisanja, recimo za nekaj ur ali en dan. Potem takemu lahko kapne, da je sel predalec. Konec koncev forum dovoljuje menjanje nickov… naj se potem taki, ki jih to moti zbunijo na odgovorne, ne na uporabnike.
[/quote]

Res imaš probleme z razumevanjem: ni bistvo v nekdo, bistvo je, da TEBI pisanje nekoga sproži take občutke, da se pridušaš na tak način, kot tokrat.

Res imaš probleme z razumevanjem: ni bistvo v nekdo, bistvo je, da TEBI pisanje nekoga sproži take občutke, da se pridušaš na tak način, kot tokrat.
[/quote]

Ja seveda, d potem lahko drugi naprej delajo kar hocejo.
In tale tema ni moja.
Tebi tudi nekaj ni vsec pri meni, torej udejanji svoje in Bostjanove besede… tudi ti se pridusas nad mano… ej brez skrbi, smo kar vsi na istem.
Pa d nekdo prvi napade, d vsi menjajo nicke tudi tak bi lahko sebe vprasal kaj ga moti pri drugih in zakaj.

New Report

Close