Najdi forum

upanje umre zadnje … je tle že umrlo?

Broken,
premagaj svoje srce – in zivi dalje.
Pa ne z njim in ne za njega.
Z dejanji do zdaj je ze dokazal, da ni vreden tvoje ljubezni.

prenekatere imamo izkusnje z moskimi, ki ne vedo kaj bi radi (tudi jaz).
Danes bi, jutri ne bi, pa se bo poboljsal, pa ni resno mislil, pa zdaj bo drugace, pa brez mene ne more – ja, naslednji dan pa sem spet smet….

Poti nazaj ni. Upanje zate se ostaja – samo ne pri tem fantu.
Pri drugem, boljsem.
Predvidevam tudi, da si se zelo mlada.
Temu, kar zdaj dozivljas kot tragedijo, se bos cez leta samo smejala.
Kar verjemi !

Ena gospa, poslovno sodelujem z njo, zelo v redu ženska. Nabasala je pred leti na enega uglajenega gospoda, psiholog po poklicu, ločen z enim otrokom. Čisto nor nanjo. Se je preselil k njej. Se je po enem letu odselil. Eno leto pozneje ugotovil, da brez nje ne more živeti. Se vrnil, spet ugotovil, da se mora odseliti. Se potem spet vrnil. Ko je imel letos rojstni dan, je izjavil, da on nobenega darila ne potrebuje, da si on samo to želi, da bi ga ona do smrti ljubila in ga nikoli ne zapustila, ker ona je njegova največja sreča v življenju. Tri tedne kasneje, pa se vmes ni nič zgodilo, je izjavil, da bi raje živel v cestnem jarku kot z njo. Ja, se je pred nekaj tedni spet odselil. Gospod star 50 let. Gospod, ki v službi pomaga bistriti zmedene glave. Da se ne bi kdo čudil, da to počnejo 20-letniki. Eni sploh ne vejo, kaj bi radi.

Da ne bi kdo mislil da psihologi in psihiatri v resnici vedo kaj delajo.

Živjo Broken…

Se ti malo javljam, da te povprašam kako si? Si šla naprej ali si se vrnila nazaj??

Javi se, da vidim kako se držiš 🙂

lp,

Lep pozdrav, mala barbika!

Mal pozn odpisujem, ampak vseen upam, da boš prebrala. Ja, šla sm dalje. Dvignala sm glavo nad sabo in si dopovedala, da ne bo z mano noben tkole delu. Prekinla sm vse stike z njim. V zadnjem času sva se parkrat srečala, enkrat sem celo dobila nazaj neko neprijazno pripombo. Vrjetn je mislu, da lahka še vedn po men hodi in dela iste stvari kot včasih. Mal se je zmotu, kr sm rekla sam, lepo se mej adijo.

Še pridejo dnevi ko jočem zarat njega, še pridejo trenutki, ko bi stekla nazaj in rekla rada te mam, ko bi mu povedala kok mi je hudo brez njega in da me srce boli ob vsem tem, ko sam pomisilm kar se nama je zgodil. Pa se spomnem, da je on hotu vse to, da je on sesipu grad v oblakih, odpihnu pravlico iz peska.

In če je mogl bit tko, pa naj bo. Da mu le ne bo nekoč žal, ker je vlak odpelu. Nasledn pa ne pride. Nikol več!

Živjo Broken…

Ne moreš verjeti kako zelo sem ponosna nate. Vem, da te na trenutke še vedno zaboli…in še marsikdaj te bo… A važno je, da si odšla naprej, da si potegnila črto. A tudi bolečina bo odšla…verjemi mi…
Ko se jaz danes spomnim na človeka, ki je bil ob meni 4 leta, ki sem ga ljubila iz vsega srca…ko se danes spomnim nanj, po vseh stvareh, ki so se zgodile, po vseh grdih izrelenih besedah…samo še grdi spomini so ostali. Ne bom se spuščala v podrobnosti a to kar mi je storil on…nimam več lepe besede zanj… Nisem zamerljiv človek…a njemu privoščim vse najslabše. Mogoče se sliši grdo…a če bi vedeli kakšen človek je…vsak bi me razumel.

No pa pustiva mene… Iz srca ti čestitam in držim pesti, da kmalu pozabiš. Verjemi mi draga moja, vse kar v življenju storiš slabega sočloveku, vse se ti vrne…in tudi njemu se bo. In takrat se bo on spomnil nate… Mogoče res, da nikoli ne bo jokal za teboj…bo pa jokal zaradi drugih stvari..

Bodi močna in mogoče te sreča čaka za prvim vogalom 🙂

Lep pozdravčke..

Najlepša hvala za vzpodbudo … In ja, mogoče pa že za prvim vogalom;) Če pa ne, pa za naslednjim:)

Enako nazaj tut teb :* Čauu

New Report

Close