Najdi forum

Dosti imam vsega zato sem začela iskati stanovanje. Vem da ko ga najdem bom šla. brez pogojno. Morda bo mož tako dejansko spoznal da mislim resno in ne samo izsiljujem kot misli sedaj. In da me ne bo mogel pregovoriti. Vem da bo še zelo težko, vendar sem sita poniževanj, dvojnih meril itd.
Moža še vedno ljubim, želim da bi se spremenil, samo v tej hiši več ne morem biti. Sovražim to hišo in dejstvo da moram tu živeti. Ta hiša me ubija!
Zato moram nujno stran!!

V meni je še vedno strah da se ne bom mogla sama preživljati, saj imam s.p. in mož mi sedaj zelo pomaga. Iščem tudi nek stalen posel ki bi mi nudil varnost.

Odkar sem se odločila da poiščem stanovanje pa čeprav vem da to ne bo hitro sem druga oseba. Nekako vidim spet smisel.
Najbolj žalostno pa je da mož misli da ni nič narobe, on ne vidi da med nama ne bi bilo kaj v redu, misli da se dobro razumeva. Očitno imam samo jst probleme. Njemu je vse ok. Ko mu kaj rečem me čudno gleda kot da sem z lune padla. In mi govori da moškega ki me ne bi varal itak ne bom našla.
Pa ga niti nočem. Želim samo mir in mirno življenje, brez prevar, brez prepirov, brez poniževanj in žalivk.
Želim novo življenje! Boljše življenje!
Kako si želim da bi se mož spremenil in bil zvest, nezamerljiv in ljubeč. Da bi bil takšen kot je nekoč bil. Ne vem kdo ali kaj ga je takšenga naredilo, morda jst, morda njegovi starši, ki so nama veliko gorja storili. Želim si samo da bi bilo spet vse v redu.

Pa še nekaj. On je razlagal zamero do mene tako. Ko sva že imela enega otroka je nekega dne zagledal to njegovo kolegico in se v trenutku vanjo zaljubil. V istem trenutku je ugotovil da meni prevaro še vedno zameri in da mi ne bo oprostil. Zato jst mislim oz. sem prepričana da je vse to samo zato da sam sebe opravičuje.

Kakorkoli že odločila sem se da svoje življenje vzamem v svoje roke. Da postane spet moje in ne bom več lutka v roka mojega moža. Vem da bo še hudo sam če so druge preživele bom tudi jst.
Morda bo pa le videl da več ne samo govorim ampak mislim resno in me bo esno začel tudi jemati.

lp nija

ne se delat tako bogo ko dobro ves da sem te prosil da ga pusti in imej mene pa si mi zagotavljala da je konec pa ni bilo in zaklenla si se v sobo in se z njim normalno pogovarjala jaz pa sem ti trkal po vratih in ti govoril da nehaj ti poa si se smejala na telefonu.da sem te udaril sama ves zakaj ker brezveze te ziher nisem to sama dobro veš.imam te rad

lp

ocitno te je on se prej prevaral predno si ti njega, se vedno te vara in ti zato ves,…glej definitivno se sam od sebe ne bo spremenil, pridi mu naproti, usmeri ga na svojo stran, ti moras biti seda boljsa v vsem od vseh tistih, ki jih on ima ( s katerimi te vara), sicer ne bo slo. V njegovi glavi se je zasidralo tisto tvoje varanje pred 9 leti in tega ne bo pozabil dokler ne bo dobil svojega, dokler ne bo olajsan tudi sam, zeli ti vrnit milo za drago,…tezko se bo pogajal, ce se pa bo , bo zgledal dost zmedeno,…

torej, pomagaj mu da te najde spet, kako bi to, ja tako da postanes boljsa od njegovih,…bodi njegova osebna ( oprosti izrazu) kurbica.

lp

YES YES YES………………

Bravo Nija.
To sem hotel…………..Hotel sem, da “zbruhaš” iz sebe vse……
Pa oprosti, želel sem samo videti reakcijo na moje pisanje.Pravilno razmišljaš, verjemi mi, resnično.
Samo nekaj, zakaj vztrajaš???Zakaj trpiš in pustiš, da dela tako s teboj.Prosim te, daj pamet v glavo, pa ne izgovarjaj se na otroke, pa da nimaš kam iti…………..Vse se da narediti, vse potrpeti, vse urediti, morda s prijatelji, znanci, tistimi, ki ti stojijo ob strani, ki te podpirajo.
Daj lepo te prosim, temu tvojemu kujonu zaloputni vrata pred nosom, pa naj se sam j***, s komur se hoče, likaš, pa pereš, pa kuhaš mu pa lahko, a ne.
Vem, da je težko, toda enkrat boš morala se soočiti z kruto resnico in si dopovedati, da je tvoj partner en navaden vol, pri katerem nimaš kaj iskati.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

bravo Nija, zdaj imaš vsaj cilj. Že ob tvojem prvem postu sem imela
občutek, kot da umiraš v kletki. Zdaj je recimo vsaj sonce že posijalo.
Če želiš speljati zadevo do konca boš rabila še veliko moči. Tale tvoj
ni vreden, da mu rečeš moški. Idealen primerek za obravnavo
pri Ruglju. Sam od sebe se ne bo spremenil, to mi lahko verjameš.
Tudi varal te bo dokler bo zmogel, če je nasilen, bo v prihodnosti
lahko še bolj…….tako da………ti moraš vedeti kaj hočeš zase in
za svoje otroke………ti si moraš postaviti prioritete….seveda če
se potrudiš, v vsakem še tako slabem človeku in neprimernemu
očetu in možu najdeš nekaj dobrega. Moraš vedeti, da sta v
vsakem odnosu oba……….odgovorna (ne kriva) za to kar se dogaja.
Kakšne koristi imaš od tega ti ? Mogoče misliš, da si zaslužiš
kazen, ker si nekoč pred mnogo leti obesila nogavice narobe,
pa se zdaj žrtvuješ in kaznuješ v nedogled. Oprosti, mogoče
primerjava ni primerna, ampak teža napake se mi zdi enaka…..
Jaz sem z mojim poročena 11 let in ne bom rekla, da je vedno
vse cvetoče in da nikoli ni bilo nobenih kriz. Saj ravno v krizah
se nekaj naučiš. Ampak bistvo je, da se je vsak od obeh zakoncev
pripravljen potruditi za boljši odnos. Jaz to pri njem znam ceniti.
Ob težavah je brez besed pripravljen ponuditi roko v pomoč,
ne samo meni, ampak npr. moji mami, kar mi pomeni zelo veliko.
Takrat, ko za nekoga “rihtaš” pomoč ti veliko pomeni, da ne slišiš
besed kot. npr. A že spet? pa ravno danes…Presenetilo me je
da me po tolikšnem času, še kakšna stvar tako poboža po duši.
To sem mu tudi povedala. Malo sem se razpisala, ampak hotela
sem samo povedati, da če hočes, se da.

srečno in lp d.

Bravo Nija!

Tudi jaz sem odšla po 20-tih letih in sem preživela. Sedaj teče deveto leto in povem ti, da mi ni bilo nikoli, prav nikoli žal, pa je bilo zelo hudo. Sedaj sem drug človek. Živim kot meni odgovarja, svobodna sem, delam kar hočem. Živeti je lepo, vendar je potrebno za to kaj storiti. Želim ti, da vztrajaš na začrtani poti, saj se ti bo gotovo obrestovalo.

Srečno!

Nija!

Srčno upam, da Markovega nasveta ne boš upoštevala, temveč spregledala.

Nija, kako lahko imaš rada nekoga,ki te tako pljuva? to nikoli nisem razumela,, če je šel preko tega,da si ga prevarala nima pravice ti očitat to iz dneva v dan, jaz mislim,da on opravičuje sebe ,ker se goni okrog.Če mene vprašaš- brcni ga,ker bo z leti samo hujše.Boljše – nikoli..

Lep pozdrav!
nija upam, da si med tem časom že našla ustrezno stanovanje..
vem, da je tvoja pot težka, vedno je težko začeti znova. toda stara si 26 let in pred seboj imaš še celo življenje!!!! ne zapravljaj ga s človekom, ki te ni vreden. vsak človek si zasluži, da ga drugi spoštujejo.
seveda pri 17-ih še ne moreš biti ne vem, kako zrel, pač take stvari se v mladosti dogajajo. ampak ali ni dovlj, da se že sama žreš zaradi tega? ne potrebuješ še nekoga, ki bi to stalno ponavljal.
verjemi, še so moški, ki ne varajo in tak bo tudi zate nekoč prišel..le verjemi v to..

New Report

Close