Najdi forum

Ojla, moj bivši s katerim sva bila več kot dve leti skupaj, in sva zdaj narezn od marca me je končno uslišal in se bo jutri dobil z mano.

Ve kako je z mojimi čustvi in podobno, ve kaj čutim do njega. Fant ima punco, dva meseca, ter pravi da je zaljubljen v njo do ušes. Meni vedno meče pod nos stvari ki sem jih delala narobe tako kot je, če pomislim če on nebi hodil k meni se nebi nič videla ipd. Zdaj vem, ko sem ga izgubila da tega več nebi nikoli nardila, kajti zveza je lahko uspešna le, če se oba resnično trudita za to. Pravi tudi kako moje starše pogreša ter setro, ko pa ga vprašam po sebi, pa vedno sili v izhod, noče in noče povedati. Danes sem a vprašala zakj sva šla sploh narazen, in je rekel da mi bo povedal razlog… enkrat ko bo pri volji- nato sem mu povedala, da moram vedet pa kaj čuti do mene, kajti drugače ga ne morem pozabiti. Ta negotovost!

Napisal je tudi da je zlo ljubusumen, kar je pori meni tudi bil. In napiso je da ve da je do ušes zaljubljev v punco, od drugih pa slišim drugače kot on govori (drugim on pravi da nista za skupaj, in da ne gre).,

Če sem odkrita se veselim jutrišnjega dne, po drugi strani pa je me tudi strah. Iz srca si želim, da bi bila skupaj, in sem tudi pripravljena vložiti dosti več truda v zvezo, kajti človeka resnično ljubim in pogrešam. Vem, tudi da je bil zelo zaljubljen vame, upam, da še kanček česa čusti do mene. Teh vprašanj kaj čluti do mene, se je vedno izmikal zdaj ko sva narazn,,

Nevem kaj mu naj rečem, tko me je strah, da bom razočarana…

Suzika,

dosti več pomeni, vse na začetku, akjtu kasneje je že prepozno. Če boš pa še naprej sislili v zvezo, mi pa verjemi, da bo samo še slabše. NAmesto siljenja in strahu pred samoto, se raje iz tega kar je bilo kaj nauči.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nič ne naredi. Ne sprašuj ga več kaj čuti do tebe, če je zaljubljen, če je srečen…bodi samo njegova prijateljica – če si lahko, drugače pa mu reči, da želiš prekinit z njim stike vsaj za nekaj časa, da ga preboliš.
Če te še vedno ljubi, se bo vstrašil tega, da hočeš prekinit stike in ti bo povedal, da tega ne želi, da te želi nazaj, da te pogreša…., če pa te je ljubil in je ta ljubezen nekoliko usahnila in obstaja možnost, da plamen zopet zagori, pa se bo to zgodilo samo od sebe, brez pritiskov.
Jaz sem bila na njegovem mestu in sem se zavedala kako pogrešam in ljubim bivšega šele takrat, ko se je postavil na svoje noge in ko sem se začela zavedat, da ga lahko resnično izgubim za vedno. Da me ne bo vedno čakal in da mi ne bo vedno na razpolago.

Daj času čas in ne sili v njega, ne pritiskaj nanj. Začni živeti svoje življenje.

New Report

Close