Ce koga zanima..
1 kom. Ultimate Nutrition prostar WHEY 2,27kg = 8.000 sit
3 kom + = 7.500 sit
Mozna so vecja narocila.
Na zalogi so cokolada, jagoda, vanilija. Naj omenim, da gre za top quality whey proteine. Pac za ene najboljsih na trziscu. Roki uporabe so vredu.
Kontakt:
[email protected]
051/352-283
1-nikoli ne kupujem proteinov , ter ostalih preperatov preko interneta, gsm. ter emaila… ker sem samo enkrat plačal prazen paket, lahko bi tudi cigel ali malo moke….
2-robo kopujem samo , če jo vidim na lasne oči se prepričam o njeni kvaliteti in plačam na roko.
3-če že morda nasedete, in vseeno kupite nekaj za kaj boste plačali 8.000 sit . glejte , da pošiljatelj ni od vas več kot 50 km. da ga lahko poiščete in mu zbijete par zobov (tako sem storil jaz). res nisem videl proteinov a veselje je bilo neizbezno….
NE KLIČITE NA GSM ali se dobivajte na javinih mestih, naj vam prodajalec pokaze osebni dokoment, da veste kje ga iskati, predvsem pa se zavedate, če te nekdo nategne iz Nove Gorice ti pa si naprimer iz MB se njemu jebe, saj tako ve , da ga 200 km. tako ne boš šel izkat!!!!
Nova cena je 8.000sit za 3… in za 1-2 kosa 8.500 sit, zaradi velikega navala.
Za vse ki ste skepticni glede tega, lahko recem, da lahko OSEBNO dostavim stvar v KP in LJ… si ogledate, zaradi mene tudi preizkusite, in ce kaj ni prav pac stvar ne kupite. Datumi so OK in tudi je lepo zascitna mrezica + plastika…
lp..
pisite na [email protected] … 051/352-283
Ja pa sej jaz to od uvoznika dobivam… sam nevem zakaj je ta akcija… nimam pojma.. neki se suslja da nebo vec uvazal, itd.. nevem… vem pa da je treba izkoristit 😉 LoL :)))
Drugace pa je to koncentrat WHEYA, s popolnim spektrom aminokislin… se pravi enako dobro kot Designer in podobni wheyji, ki so na slovenskem trziscu bolje reklamirani…
evo link.. http://www.ultimatenutrition.com/catalog/protein/prostar_whey.html
ja pisi mi… [email protected]