Najdi forum

umrl je moj tatko

Pozdravljeni, obljubila sem, da se bom oglasila dne 21.2.2007 ob 5.56 je umrl moj zlati tatko v starosti 67 let. Tako se je končal skoraj 4 mesece dolg boj za preživetje na intenzivni negi. Dragi tati pogrešala te bom, pogrešala bom najine vsakodnevne klepete ob tvoji dobri kavi, prijateljske nasvete. Hvala, da si bil tako dober tata in tako dober nono. Tudi tvoj vnukec te bo pogrešal.Hvala tisočkrat za vse, sem ponosna,da sem bila tvoja hčerka.
mamiR-Rosana

Moje iskreno sozalje.

Tudi jaz sem hvalezna starsema za vse, kar sta mi dala. In ponosna, da sem lahko poznala tako veliki osebnosti. Ceprav kratko, sem hvalezna, da sem imela vsaj to.

Drzi se!

Iskreno sožalje tudi z moje strani.

Drži se, čeprav vem kako težko je to.

moje iskreno sožalje,mamiR.sem bila sama točmo na istem pred 2 meseci,pa se mi zdi ,da šele zdaj prihaja za mano.hudo je ,ampak vsaj ne trpijo več,sam s tem se tolažim.bodi močna ,pa še kaj se javi.
lp

Rosana,

kako ste ? Ste prebrodili rojstni dan, ste zdržali. Upam, da je bilo vse O.K.
Tudi mi bomo kmalu praznovali rojstni dan od mojega sina in tudi jaz ne vem, kako naj kaj organiziram, saj atija ne bo zraven. Tako čudno bo vse to, sami bomo, a njegovega nasmeha, poljuba in spokojnosti ne bom čutila nikoli več. Zgleda, da je danes nek tak čuden dan, saj bi dala zelo veliko, da bi se ga lahko malo dotaknila, videla in ga objela.

Veliko sreče v življenju ti želim,

Betka

Draga Betka, rojstni dan je šel mimo. Zjutraj sva z mami šle v cvetličarno in kupile čudovite tulipane in vrtnice prižgale svečke se zjokale. Lepo je bilo, da so se tudi sorodniki tako nenapovedano zglasili pri nas, da je dan res minil lepo. Kar se tiče praznovanja roj.dne sinčka ga kar naredi, veš ko je naš fant praznoval 7.roj.dan (januarja letos) smo bili tako žalostni in tudi naš fant ni želel praznovati brez svojega nonota. Smo mu samo majhno tortico kupili in to je bilo to. Sva pa z možem mu obljubila, da na pomlad, ko bo malce lepše vreme bomo priredili piknik za njegov rojstni dan. Sprva ni hotel niti slišat, ko pa sem mu rekla, da ga nončko gleda in da se tudi on strinja, da njegov vnukec mora praznovati svoj rojstni dan je pristal.
Veš zelo je bil navezan na svojega nonija in ima trenutno hudo krizo. Čeprav skriva, ga vidim kako trpi. Na računalnik si je dal slikico z nončkotom, na omari ima sliko od nonota. Hudo je. Ravno danes pa grem na patologijo po izvide obdukcije in jutri ne boš verjela bo en mesec odkar ga ni. Ma saj ne morem verjet. Se mi zdi, da bo vsak čas prišel domov.
Hudo je, hudo. Tudi ti se drži in se še kaj oglasi. Prav prijetno mi je z nekom poklepetati, veš da te razume. hvala Rosana

New Report

Close