umiram od bolečine!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.. :(((((((((((((((
V bodoče poskrbi, da piješ zadostne količine (navadne) vode.
Druga stvar, ki ti lahko zelo pomaga, je laneno seme. Daš si ga lahko v jogurt, pustiš, da se napije vlage in poješ vsak dan.
Večkrat na dan počepni in bodi v počepu minuto ali dve, veliko potrebo opravljaj čepe.
Večkrat na dan si masiraj področje presredka in okoli anusa, da pospešiš prekrvatev in celjenje.
Obstaja ena jogijska vaja, ki baje zelo pomaga. Kot otroci smo jo velikokrat izvajali. T.i. položaj sveče. Noge v luftu na ramenih. Drži tako minuto, dve.
Mogoče pridejo v poštev tudi alge, ki znajo pospešit prebavo.
Lp
Sama imam iz dotične ordinacije slabe izkušnje. Zdravnik je bil dokaj nesramen in me sploh ni poslušal, kaj sem mu govorila, temveč mi hotel vsiliti lastno mnenje, zakaj krvavim (analni seks).
V glavnem, jaz sem krvavela, ker sem imela tako trdo, zasušeno blato, da je od tega nastala razpoka na anusu. Nerednega odvajanja ter posledično trdega blata sem se pa rešila le s surovo zelenjavo, ki jo jem že za zajtrk in to v tem letnem času brokoli, v ostalih časih pa zelje. Ne smem pa nikoli jesti čokolade in banan, ker dobim spet zaprtje in nato krvavim.
Kakšno je sedaj stanje, avvvvv?