Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Umik dlesni in sonicare

Umik dlesni in sonicare

Pozdravljeni!

Zaradi težav z umikanjem dlesni sem se odločila, da bi si kupila zobno ščetko Sonicare. Do umika dlesni je po mojem mnenju prišlo zaradi prepogostega/nepravilnega ščetkanja. Vendar pa sem po brskanju po spletu prebrala poleg pozitivnih lastnosti omenjene ščetke tudi nekaj negativnih in naj jo ne bi priporočali ravno pri umikanju dlesni. Je potem res bolje, da si jo ne kupim in ostanem pri navadni Curaprox zobni ščetki?

Hvala vam za odgovor in lep dan!

Pozdravljeni,

potrebno je ugotoviti zakaj je prišlo do odmika dlesni. Brez pregleda pa vam na to vprašanje žal ne morem odgovoriti.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Pozdravljeni!

Sem bila pri zobozdravniku in njegovo mnenje je, da je do odmika dlesni prišlo zaradi premočnega ščetkanja zob. Povprašala sem ga tudi o mnenjeu glede Sonicare in njegov odgovor je bil, da je nepotrebna, če bom zobe pravilno umivala z navadno zobno ščetko. Jaz bi si vsseno nabavila Sonicare, skrbi me samo, da bi si z njo lahko poslabšala stanje mojih dlesni.

Pozdravljeni,

s ščetko Sonicare si zagotovo ne boste poslabšali stanja vaših dlesni. Potrebno pa je vseeno ugotoviti vzrok odmika dlesni.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close