umetno-naravno?!
Hmm, ti umetni joški, ustnice, ritnice, ličnice, veke…. a je še kje kaj naravnega, mesenega, pristnega?? Kako lahko ocenjujemo nekaj na človeku, kar ni njegovo oz. kar ni naravno? Tipi dol padajo za joškami Pamele Andersen, Cece itd. . halo?! Torej jim je na njih všeč točno to, kar ni njihovo in kar je umetno ustvarjeno! Saj ni noben problem si naredit umetne joške in se potem razkazovat okrog. Ampak meni osebno ne diši ideja, da bi imela plastiko v mojem telesu. Rajš imam svoje melonce in jih veselo razkazujem (če jih le kdo hoče pogledat :).
Neumno se mi zdi, da moški reče, da so na ženski lepe joške ali ustnice, ki so tako očitno umetne. Seveda so lepe, saj so ustvarjene prav zato, da so lepe in popolne. Brezveze je ocenjevat plastiko.
To je tako, kot da bi si tipi dajali plastiko v tiče, da bi jih podaljšali, odebelili, zožali, lepše oblikovali, itd. Potem pa bi jih veselo in ponosno razkazovali okrog in me bi jih ocenjevale kateri je lepši, večji itd. Halo?! Kaj – a kateri kost plastike je lepši?! Meni je to totalno brezveze. Isto bi blo kot da bi dale vibratorje v vrsto.. Meso je pa le meso, a ne?!?!
Pa dajmo potem razstavljat silikonske vložke in gledat kateri so lepši. Ne vem kakšen užitek je za moškega, da šlata in liže nekaj kar je plastično?! OK, saj je koža okrog naravna (?!), ampak… Meni ne bi glih dišalo lizat plastičnega tiča, ne vem… Kot da bi nekomu vzeli malo kože in jo dali okrog jabolke al pa hruške in to bi bili potem strašno lepi joški?? Al pa okrog banane in to bi bil potem grozno lep tič?? Ahhhh, meni vseglih še zmeraj diši meso, pa četudi ni popolne oblike in malo žilavo… 😉
Heeeej, ne nori!!!
Naravno je 100x boljs.
Meni zenske z joski kot Pamela sploh niso vsec… pa dobr, ne bi skoraj nic rekel, ce bi si dale malo povecat, nekatere imajo pa tako ekstremne (in se grdo narejene), da kar glava boli!!!
Ali pa silikonske ustnice- fuj!!
Sploh ne poznam nobenega tipa, k bi mu bilo to zares vsec. Sej vsi recejo za Pamelo, da hudo zgleda, ja, tkole na fotki ali TVju, da bi jo pa vsak dan doma gledal – no way!
lp, M.
Umetno se že na daleč opazi in tut meni ni všeč. Ok manjše popravke še preneseš, ampak npr. joške tipa Pamela Anderson so mi pa prav nagravžne in mam rajš mejhne kot pa te umetno napihnjene balone, ki zgledajo tko da bojo glih kar počl. Al pa obraz kot ga ima Miša Molk, ko že na deleč vidiš nategnjene ličnice in napumpane ustnice, da obraz čist izubi naravno mimiko in vse skupaj zgleda kot obraz lutke.
Za moj okus je čist preveč te lepotne kirurgije in veliko žensk (predvsem estradnic, missic) s tem absolutno pretirava. Vedno manj je tiste klasične naravne lepote npr. tipa Nicole Kidman, ki je lep dokaz, da je naravno (pa čeprav v ničemer posebej ne izstopa – majhne prisi, ozke ustnice, ipd.) veliko lepše kot napumpanost silikonk tipa Pamela Anderson, Jordan, ipd.
kdo pa pravi, da si tipi ne dajejo silikonskih vsadkov v tiče in brizganja maščobe + tega si še dajejo silikonske zaplate na ritnice, bicepse, kvadricepse, ticepse, deltoidne mišice, v stegna, ….
silikon rula…..not
Uh, ti si se pa razkurla. Ma, sej pri nas tega ni tak dosti, pri nas ne vidiš ravno dost silikona, če greš po cesti, tak da … relax.
Itak pa zelo dvomim, da je moškim silikon boljše kot pa naravno, vsaj kolko jaz tipov poznam, še nisem od nobenega slišala tega rečt. Vsak reče, da je naravno 100x boljše. 🙂
Mene to sploh ne gane; če je ena zakompleksana, ker ma npr. premale joške in ji to res greni življenje in je prepričana, da bo bolj srečna z večjimi, pa če ima denar, naj gre in se da operirat, njena stvar.
Ma, sej pri nas tega ni tak dosti,
—
To ti misliš.Sej umetne joške niso tak drage (ene 600 jurjev), marsikatera ma, samo ženske tega ne razglašajo, ker je naša družba glede tega zavrta.
to se pa zelo motite; veliko je tega, ampak pretiravanja je zelo malo, tako da na cesti tega ne opaziš.
Jaz imam umetne, pa še noben ni opazil, saj niso velike in izgledajo naravno.
tinkara napisal:
> Rajš imam svoje melonce in jih veselo razkazujem (če jih le kdo hoče pogledat :).
Dej pošlji na mail! :))))
lp ajs ;p
Men, dejstvo, da se je nekdo šel nekaj na sebi popravljat, pomeni, da ta oseba nima rada sebe in da ji zelo primajkuje samozavesti, kar pomeni, da poseg ne bo spremenil ničesar, ker je vse v glavi, kako sprejemaš samega sebe.
tudi jaz bi :))))
ce te moti lastni izgled to pomen da še nisi zrela
Forum je zaprt za komentiranje.