uMETNIŠKE FOTKE
Živjo!
Mene pa zanima naslednje: ali se je že katera od vas dala “umetniško” fotografirati – tko, da bi imela svoje gole fotke (pa ne za Playboy, zase mislim)
Sama si namreč želim imeti svoje fotografije ali gola ali v perilu…pač zase, za svoj albumček, za spomin na stara leta.:) Vendar si želim lepe fotke, umetniške…kar pomeni, da bi morala najeti profesionalnega fotografa najbrž…
Če si je že katera dala slikat na tak način se mi javite prosim, saj bi rabla mnenje o kakekm dobrem fotografu ter koliko to stane!
Hvala in lp!
ojla. jst imam eno številko od ene gospe, sicer jo poznam le toliko, da mi je dala telefonsko številko, ne vem niti koliko stane pri njej. vem, da je prof. fotografinja in tudi bookinge dela. gospa je margereta 051-231-782.
pozdravček!
je ta margereta kakšna madam?
Odvisno, koliko si pripravljena odšteti za “umetniške” fotografije. Sicer znajo to narediti v vsakem profesionalnem fotografskem studiu. Samo stane nekaj keša…
Jaz sem se tako slikala in mi ni žal. Hehe..nikoli nisem verjela da sem lahko tolk dobra na fotkah :)))))) Res pa je, da s tem nisem imela nikakršnih stroškov, saj je bil fotograf moj dober prijatelj in mu zaupam.
hoj!
Pa ta tvoj prijatelj fotografira tudi druga na ta način? In kolk drugače računa? A si se slikala gola ali v perilu…?
hvala
Seveda, on fotografira vsako ki si to želi. Od punce same pa je oddvisno kakšne naj bodo fotke-oblečene, gole, samo v perilu itd.. Jaz sem se na začetku slikala bolj v poletnih oblačilih, potlej v kopalkah, pol sem pa vidla da če odvržem vse obleke in se slikam gola, so fotke še lepše:)) Lahko izbiraš med belim, črnim ali rebrastim ozadjem, sama določiš v čem se boš slikala, v kakšni pozi boš, lahko uporabiš njegove pripomočke kot so kakšne rutke, klobučki, šali, barski stol ali pa prineseš svoje… Če imaš željo se slikat v naravi, se lahko odpeljeta tudi nekam na prosto in tam posnameta fotke. Skratka, model upošteva vse tvoje želje pa še profesionalno se vede, tko da se ni treba bat, da bi ti kaj neprimernega rekel ali celo naredil! :))
Za več informacij in njegovo številko pa mi pošlji mejl na: [email protected]
Lp
da ne bi bilo po tem kakšnega joka, če bodo slike kje po internetu krožile
hihihi
Forum je zaprt za komentiranje.