Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Stomatologija Splošna stomatologija Umetni zobje.

Umetni zobje.

Ko sem bil mlajši sem imel strah pred zobarjem in zato nekaj časa sploh nisem hodil s tem pa sem si nakopal resne težave saj imam vsaj 5 do 6 zobov temnih in poškodovanih. Rad bi si dal narediti umetne zobe pa sem srfal po netu in na vseh straneh piše samo to kaj nudijo nikjer pa kakšne so cene za te storitve kar je naravnost smešno. Rad bi vedel koliko bi me stalo če bi hotel narediti 6 ali več novih zobov. Tudi ko hodiš po forumih vse povsod ljudje govorijo o različnih cenah od 250€ za zob do 800€. Zanima me tudi če naročiš en zob te pride dražje za zob kot če naročiš 5, 6 ali 7? Je na Hrvaškem res ceneje?

Pozdravljeni,

Prek forumov se res ne da popravljati zob. Prvo bi morali oceniti stanje vasega zobovja in ce je le to res primerno za izdelavo prevlek. Nato bi vam svetovali kaksne prevleke so za vas primerne ( cene v Sloveniji se gibljejo od 150 do 500 eur ). Zal se boste morali oglasiti v kaksni zobni ambulanti, da vam povedo kako in kaj. Na Hrvaskem so ponekod res cenejse storitve.

Srecno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

Zdravo. Mene pa zanima razlika med kovinsko keramično prevleko in porcelansko prevleko. Sama imam kovinsko keramično prevleko. Kaj je porcelan in kaj keramika? Pozdravljeni
Moj mostiček izgleda takšen
[img]http://www.vitalium.si/modules/gallery/uploads/keramicen-mosticek-prevleke.jpg[/img]

Pozdravljeni,

porcelan in keramika sta izraza za identičen material.

Srečno.

*** dr. dent. med. *** Zobna ordinacija Prenadent *** tel. 040 934 000 www.zobozdravstvo-prenadent.si *** www.informacija.net/zobna-ordinacija

New Report

Close