Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? umetni zob – cena?

umetni zob – cena?

Lepo prosim, ali kdo ve koliko približno stane umetni zob (na pobrušen nastavek svojega zoba, ker je korenina še ok)?
Hvala!

enka = 600€ cel keramičen

Pred tremi leti sem doplačala (zob šestica) takratnih 36.000 tolarjev, drugače je bilo na zavarovalnico

Meni je zobozdravnik letos septembra naredil t.i. nadzidek (keramiko) – plačala sem 100 eur.

Preverjeno v Kranju-Besnica priznan zobar in cenovno drag pride zob cca 300 eur.Material je najboljši cena pa mal niha glede na količino dela. Menim pa, da so tudi cenejše ponudbe samo malo je treba poklicati po ambulantah.
LP nič več škrba

JEST BOM ZDELE DALA 250 EUR ZA PORCELANASTEGA

Spomladi 210 brez računa; material- sem pozabila; tisti, ki se največ daje (obstaja še nek pofl in še nek žafran)

Najlepša hvala za info!

podobno 330€

sem delala prejšnji teden 280€.

meni so danes izpulili šestico ker se mi je zob zlamal med jedjo oz.začeu se mi je migat pa ga je vun izpulil:( vsaj od zadaj da ni taKO očitno,vendar bi zdaj ko sem še tolko mlada rada nadomestila zob z umetnim,pa se ne spoznam na to. z zobozdravnikom še se nisem o tem pogovarjala,zato bi pa popvprašala po vaših izkušnjah z nadomestnim zobom. Sem tudi študentka in si nekakšne vrhunske kvalitete ne morem privoščit,vendar bi vseeno nekaj vložla v zob da bi imela nekaj časa mir,pa da bi tudi vizualno nekako zgledlo.. lepo prosim za kakšen odogovor,sem pa z območja ptuja in če mogoče kdo tu pozna kakšne ambulante kise ukvarjajo z tem. lp

New Report

Close